Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ad - včerejší tipy

Vorti moc Ti děkuji za občasné tipy hlavně na programy, které nejsou v běžných programových nabídkách.Byl bych rád , kdyby se to mohlo stát pravidlem, pro víkend.Možná určitá skupina bude proti, možná by se dalo i hlasovat. Není to o lenosti, sám každý den prohlížím stránku, kde mám své oblíbené, někdy si nedokáži vybrat, a určitě někde dávají film, nebo soutěž na kterou bych se rád podíval. Nenech se odradit nebo vyprovokovat. Děláš dobrou věc a já Ti za sebe za ni děkuji! Zdenek

ZDK93
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ad - včerejší tipy

souhlasim...ale ta diplomacie je nutností...i já se někdy rozčílim,ale pokud nechci kalorický banán,tak se držim raději zpátky:-)
;)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

vorti se nechal zbytečně vyporovokovat. Třeba na ABforu dělá 1 maník super práci tím, že sestavuje TV sportovní program,a že by ho za to měl někdo posílat do ři.. Nelíbí, tak to neřeš, jsou lidi, kteří to ocení. Ti ostatní ať čučí na co chcou - jejich problém.

pf09
Registrace: 8/2010

suhlas s pf09

peto75
Registrace: 9/2006

Shining na ATV

asi za hodinu pre nespavcov to opakuju nad ranom.....
Minule tusim niekto lutoval ze to zmeskal tak to preto pisem a nechcem zakladat nove vlakno zbytocne........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra