, sekce: Kabelová televize |
|
tv na upczdravim,prosim kdo mi muze venovat chvilku na radu ,chci pritelkyni poradit ve vyberu tv a nejsem si jist ,abych ji zbytecne nevytahl penize z kapesychce ji na sledovani kabelove televize od UPC a nevidim duvod aby tedy mela full hd ,jena se o Samsung PS51D450,chtel bych vedet jestli me doporuceni neni spatne dekuji,v uvahu tez prichazi tv Sony Bravia KDL-46CX520 chtel bych ji poradit co nejlepe aby me pak pri sledovani nevzala smetakem ze obraz nesplnuje jeji prectavu ,diky vsem co maji chut me poradit |
nella
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 191 |
|
|
RE: tv na upcObjednat z netu a příp. do 14 dní vrátit. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
|
|
RE: tv na upctak to by mela asi po nalade,chce to na uver |
nella
|
|
RE: tv na upcZ těch modelů ani jeden, jestli chceš Plazmu, tak vem něco v plným HD od Panasonicu a pokud LCD, tak opět v plným HD, ale od Samsungu a s obnovovací frekvencí min. 100Hz |
Pitomec
|
|
RE: tv na upcdobre ale myslis ze to full hd vyuzije na kablu |
nella
|
|
tak nejlépekoupit v Okay na splátky,pokud nebudeš spokojen,mají 14 dnů na vrácení bez udání důvodu,ale od samšundu hodně daleko R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: tv na upcKristepane TV a na uver? Zrusit kabelovku, nekupovat nic na splatky! Věnovat cas a penize na vzdelani a ne tupění u serialu na TV. Takovou pritelkyni bych vzal smetakem já.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
juzekto neřeš,jsou úvěry bez navýšení a o co jde? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: tv na upcnella: U kabelu plný HD určitě využiješ, hlavně pokud máš nabídku Supreme. |
Pitomec
|
|
Aleasi nesmí mít přijímač od nich tam to končí na 720p-aspon to tak bylo. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: tv na upcUPC Digital má kvalitně odbavené HD programy.Dokoupíš si CAM modul s kartou UPC a nebudeš muset používat žádný set-top-box UPC........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 521 |
|
|
RE: tv na upctakze co jsem vycetl tak CI slot dvb-C vyuzit a koupit full hd tv je to tak a UPS bude v dobre sledovatelnosti doufam ze mi to nepovrci na 720x576 ,jo k tomu vzdelavani pritelkyne je ve zralem veku a tv nevlastni jiz radu let a nyni se rozhodla si ji poridit tak se snazim dle vasich zkusenosti ji pouze poradit ,diky moc vsem |
nella
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|