![]() |
|
error status!trochu mimo mísu, ale pokud mi to na jednom pc jde a na druhem i po formatu win píše toto:Target not connect or target is error status! asi znamená že se spalilo - přestalo fungovat pc com 232 že? díky |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: error status!Je pro mne tžký si představit co je "to".Odpálit jde každý port ale sériový port je přecejenom odolnější než paralelní port. Četl jsem že sŕiový port má nějaké ochranné prvky. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: error status!A "co" formátuješ a pak připojuješ na COM? Ač mám bujnou fantazii, tak mě nic nenapadá :))COM si vyzkoušej třeba takto: http://zone.ni.com/devzone/cda/tut/p/id/3450 |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: error status!jde o nahrátí z Pc do sat přez com1 232, což šlo a nyní už nejde :bigeyes: |
zori
![]() |
|
RE: error status!tak port píše že pracuje správně,ale na tomto pc to prostě nejde i když šlo a na jiném pc upgrade sat jde tak jsem asi Eman |
zori
![]() |
|
RE: error status!tak stále i když píše správce zařízení že zařízení pracuje správně ,update na novější firmware nejde a to ještě před tydnem šel,prosím o pomoc! ;P |
zori
![]() |
|
RE: error status!- toto sa aj mne podarilo pre moju blbosť - ale aj to sa stáva.. ;P - takže je v háji,ale dobrá správa je že ho môžeš nahradiť (ako som urobil ja) http://microcomp.in/admin/productimages/PCI%202%20SERIAL.jpg- zohnal som to v bazoši a ide OK R^ |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: error status!a mužu se tě zeptat na jakem sat stroji se ti to stalo,pač ja jich měl už dost a žadnej mě to neodpravil jako bigsat 67 ale može to býť aj moje blbost |
zori
![]() |
|
RE: error status!mimo jiné ten samí ale USB port s com prvky bude fungovat stejně že...? |
zori
![]() |
|
RE: error status!jj - všetko ako má - bude fungovať -neboj - ak chceš o tom pokecať (a aj o inom daj skype) |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
![]() |