![]() |
|
dvoutunerový receiverDobrý den, poprosil bych vás, aby mi konečně někdo objasnil, jak to vlastně je s dvoutunerovými přijímači..Chci nahrávat a na něco jiného se dívat.. Mám - parabolu, twin LNB, svedené 2 kabely, 2 CAM moduly, 2 dekodovací karty od UPC (ta druhá je za stovku, kde hraje pouze balíček Rodina..) Můj dotaz zní: Funguje nějaký dvoutunerový satelitní přijímač tak, že by mi v něm stačila jen JEDNA ta dekodovací karta? Nebo v něm musím mít OBĚ ty karty, abych mohl jeden pořad sledovat a druhý nahrávat? Jde mi o to, že na své první kartě mám zaplacenou skoro veškerou +balíčkovou nabídku od UPC (HBO, HD věci, Sporty, Cinemaxy atd..) a chtěl bych nahrávat, většinou z těchto kanálů, které na té druhé kartě zpřístupněny nejsou. LZE TO? Nebo prostě musím mít v tom receiveru OBĚ karty, a pokud se teda budu dívat na HBO (dejme tomu), tak můžu nahrávat JEN to, co je zpřístupněno díky druhé kartě (tedy velmi omezený obsah) ? Nerozumím tomu, a byl bych rád, kdyby mi to konečně někdo objasnil.. Děkuju moc za reakci. V případě že to jde pouze s jednou kartou, jaký přijímač byste mi doporučili? Dejme tomu, že na ceně nezáleží, a mělo by to umět nahrávat na externí disk, nebo na interní, pokud možno co největší.. Ještě jednou dík za pomoc. Pavel |
rabauken
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
to krikrino 2+2.. :-( přece si nebudu kupovat dva dvoutuneráky.. :-(Zas takový boháč nejsem.. Spíš mě napadlo, co kdybych koupil dvoutunerák s tím loop kabelem? Tak bych mohl mít sveden jen jeden kabel, ne? Sice jsem tak nějak pochopil ze všech diskuzí a tak.. - jsem absolutní laik), že bych mohl sledovat něco a nahrávat něco jiného, jen pokud by ten druhý program by byl se stejnou polarizací, frekvencí (nebo tak něco..), ale UPC to tak nemá (na všech programech stejnou polarizaci?)? Nebo to vůbec nezávisí na UPC? Teď jsem trochu v pasti.. Nevíte o tom něco? P. |
rabauken
![]() |
|
Pavleuz moc kombinujes. Loop - si delas pr.el?? Keby aj das na druhy privod 2tunera, cez jedno tunerak s loop, tak v horsim pripade sa stane ze ked ten 1tuner zapnes, tak na tom druhom privode uz neporesis nic. V lepsom pripade budes moci na tom pripoji sledovat len stanice z toho isteho tp ako vyberes na prijimaci s loopem. Laicky receno nastavis freq CT 12525 (pisu z hlavy), tak i na druhem to muze byt CT1,2, nebo co tam jeste je na tom tp.Predstav si situace ze na 2tuneri nastavis nahravani ve stredu a v tedy a na tom kanalu, zapnes v loznici v loopovi zrovna v tedy a ne tam a nahraje se ti velky ... Cenu Quad neznizis, "Tretto" :laughing: nebo jak nazvat LNB s 3 vyvodami (co neexistuje) nemuzes dat a pak ma vyznam nenatahat 4 privody??! Kdyz uz, koupis PCI (express) kartu do PC - vanoce se blizi :))) a budes experimentovat dal se sat. prijmem... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
to krikrijoo, byl to takový vykřík do neznáma s tím Loopem :-) sorry..Já mám kartu Skystar HD 2, jenže se mi ji nepodařilo rozjet.. Na tom CD k tomu byl přiložený DVB Viewer TE, a ten mi nerozjel zakodované programy, jen FTA.. Ikdyž mám modul od Technisatu přímo.. Mám to už rok, a nějak jsem na to rezignoval.. Nějak nevím, co s tím.. Chjo |
rabauken
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |