Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Stěhování národů mezi Skylink a CS Link bude možné

Že prý bude možné přecházet mezi oběma platformama a to ještě letos za nějakou výhodnou cenu.

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Stěhování národů mezi Skylink a CS Link bu...

ano, majitelia kariet SkyLink môžu získať dva roky zdarma paket total CSlink a naopak majitelia CSlink kariet zase rok komplet od Skylinku na 24 mesiacov.

Týmto získa CSlink aj Skylink množstvo zákazníkov, ktorých už má.
A čo tak Bohnice?

Dagy2
Registrace: 11/2010

skylink a cs link sa zlucia a bude jedna platforma cslink zanikne pretoze skylink je bohatsi,vsetko bude na kaskadach pri sliaci stretnutie skylinku,mozno new Csskylink :lookaround:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Dagy2: Když už mě chcete urážet, tak se do těch Bohnic pošlete sám. Nevím, co o dvou letech zdarma to píšete? Já píšu o novince, kterou oznámili dneska, že když máte CS Link, budete moci přejít pod Skylink a naopak za zvýhodněných podmínek. Bude to prý stát jako Karta Výměna nebo i méně. Takže nějaké sloučení platforem zřejmě není na pořadu dne, když chystají tohle. Dokonce prý jednají s Irdetem, zda by tam migrace nešla i bez změny karty.

petr86

petre, přemýšlej.
Máš firmu, která vlastní dva stánky s hotdogy. Oba stánky stojí v jedné ulici naproti sobě. Ráno stojí v jednom stánku hotdog 9,90Kč, ve druhém 15Kč.
Znáš vola, který si koupí ten hotdog za 15 protože se mu nechce jít na druhou stranu ulice?
A to je nic. Odpoledne, protože chlap co postával s párky za 15 zjistil, že nebude mít na výplatu tak udělá akci a má ten hotdog za 7,50Kč.
A ty si majitel a dívaš se z okna na ty pitomce prodavače jak tam dolů utrácejí tvoje peníze.... :bomb:
Protože tvoje náklady na hotdog byly 9Kč.

Dagy2

:))) :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Oni ale nenabízí úplně stejné zboží, tak proč by to nešlo. Stačí "propojit" Caidy a zápisy a každý si může koupit jakýkoliv balíček či program. Žádná změna karty přece není potřeba.

Tomik535

Tomine

Máš na mysli že na ice karty by sa dalo kupit balik sport+balik film a HD+ :lookaround:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Ještě, že se divám z našich programů pouze na ČT24, poněvadž z nás udělali pěkné pitomce. Avšak trh je nasycen a asi budou mit provozovatelé dost velký problém se uživit společně.

RRabbit
Registrace: 12/2010

Třeba, proč ne?

Tomik535

Nedohadujte se zbytečně a ty, Petr86. napiš kde a kým to bylo oznámeno !

Tondach
Registrace: 3/2004

tak to by som uvital :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@Tondach, samo že tu jen spekulujem v říši přání otcem myšlenky ;)

Prý.. :scared:

Tomik535

logické by samozrejme bolo umožniř majiteľom kariet SkyLink zaplatiť si HBO2 alebo AXN. Ale ak by sa to snažil dať "CSLink" zadarmo aby "ukradol" skylinku tohto zákazníka tak potom je to o tých hotdogoch.
Ale prosím, dnešný svet už nefunguje podľa fyzikálnych ani iných zákonov - viď napr. Enron (a stovky firiem v ČR/SR).

Dagy2

Tondach: odkaz tu nedávám, asi by to automat nevzal, ale mrkni na Facebook Skylinku :)

Dagy2: ano, znám takového vola. Já si třeba část roku předplácím Multi jen kvůli dvěma kanálům (Sport 5 a Nova Sport) kvůli motorismu. Takže teoreticky bych uvítal CS Link a Mých 6. Neříkám, že je to pro mě zásadní, ale kdyby byla možnost změnit Kartu Skylink Výměna tak, abych měl nabídku CS Linku, tak nad tím popřemýšlím. Nota bene když mám doma karty 2.

petr86

Ano, četl jsem to teď na tom slovenském webu, ale zatím nikde jinde, tak uvidíme !

Tondach
Registrace: 3/2004

Já stále nechápu, proč bude M77 stále živit dva managmenty? Proč ke kanálům Skylinku nepřidají i kody Cslinku a naopak. Pak vymažou duplicitní kanály a sestaví nové balíčky a ceník. Podle mě je to takto děláno, jen proto, aby se oba subjekty(potažmo M77) napakovaly opět na výměnách karet. To přirovnání k hotdogům je velice trefné. R^ :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Urcite se na vsem pracuje,kdyz UPC sezralo Karneval,chtelo to rovnez jisty cas.Uvidime jak to bude dlouho trvat.

hdpe
Registrace: 11/2007

Napřed se bude M77 snažit vytřískat maximum z toho, že jsou dvě platformy (občas si někdo pořídí a platí obě karty, když chce něco z nabídky Skylinku a něco z nabídky CS Linku). No a když už to nepůjde, tak to možná sloučí dohromady.

Pitomec
Registrace: 9/2011

petr86

O tom v.o.l.o.v.i jsi to napsal pěkně, protože jestli uvažuješ takhle že si zaplatíš "mých 6" za 2640ká a multi s 27 programy je za 3190ká tak nemá cenu o tom diskutovat co je lepší či výhodné.Co myslíš že je výhodné? :laughing: Uvažování a přemýšlení některých lidí nechápu. :lookaround: Jestli toto je výhoda.A na jednu stranu je snad svéprávný tak ať si platí přemršťěné ceny kvůli dvoum programům,když některé nechci tak je co? Vymažu!Z kombi jich mám vymazáno asi 8 a a stěžuji si?Nechápu? Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra