![]() |
|
kolísání signáluZdravím, soused má sat. receiver Dreamsky DSR 7500 a poslední dny má problémy s frekvencemi 11.992 a 11,973 u kterých je kvalita signálu buď 90 nebo 0 což mi připadá divný. všechny ostatní frekvence mají kvalitu signálu stabilní. zkusil sem nahrát poslední i doladit parabolu, vyměnit LNB ale výsledek je pořád stejný...může mi někdo poradit v čem může být problém? Myslíte že to může dělat Diseq přepínač?Děkuji za rady |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: kolísání signáluDiseqc ano, a potazmo i blbo urobeny F konektorDiseqc vylucis pomerne lahko, zapoj to na priamo nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: kolísání signáluF konektor jsem dělal nový, zkusím ještě ten diseq...jen se mi nezdá, že by mohl rušit jen ty dvě frekvence. myslel jsem že buď přepínač funguje a jde všechno nebo nefunguje a nejde nic |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: kolísání signáluZkus jiný přijímač. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Já bych spíš věřil,že to bude koaxiálem.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: kolísání signáluMal som podobný problém - bud to bude ako písal Enik koaxiálom,alebo aj zlým konvertorom.Dám ti príklad na mne-Napr.niektoré kanály nešly,určitá frekv.vôbec,alebo kolísal signál a ostatné úplne v pohode,pohnotou parabolou to nebolo a nakoniec som sa dobracoval,že bol zlý konvertor.Nikedy si človek myslí,že sa deje niečo medzi nebom a zemou :O :))VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: kolísání signáluNenasťahoval sa mu do lnb nejaký chrobák? |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
![]() |