![]() |
|
CT HD kliceMam kartu od skylinku a prestala mi fungovat CT HD. Podle vseho mi chybi klice na karte, kam se naladit pro novy zapis?Nebo muze byt problem jeste jinde? Nova HD mi jede bez problemu. |
petrfuks
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 15 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: CT HD klicehollys . je to karta irdeto. tento prijimac s touto samou kartou funguval u brachy do nedele, ale ma vse nove tak jsem si tenhle od neho vzal a dal si na svuj barak. a od te doby je nekde chyba. ale ta karta s prijimacem fungovala |
janacekj
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: CT HD klicepak mas kartu vzhuru nohama, to uz me nic nenapada...kdyz ti jde noe a ct24... jeste zbyva vadna karta nebo prijimac |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
Hd kliceprave ze u brachy to vsechno klapalo jak ma a kdyz jsem to prevazel domu, kartu jsem nevyndaval a vse jsem udelal jak to ma byt, jsem elektrikar a tomuhle zapojeni hodne rozumim ale nevim kde je chyba |
janacekj
![]() |
|
Hd klicejeste bych podotknul jednu vec, jak jsem to ladil tak jsem chytil satelit hotbird 13 nebo jak se to presne jmenuje a tam mi sli vsechny arabske atd programy. takze karta i prijimac musi fungovat |
janacekj
![]() |
|
RE: CT HD kliceKarta i přijímač fungují,ale asi jim to nejde dohromady :-/Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |