Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Humax IRHD5100s -nechcene ovladanie repro genius

Ahojte.
Kupil som nedavno Humax IRHD5100s a zistil som, ze pri prepinani programov, alebo stlacanim niektorych tlacitok prepinam nastavenia na reproduktoroch GENIUS SW-HF 5.1 4000.
Napriklad pri prepinani kanalov smerom nadol, zaroven uberam hlasitost, alebo pridavam basy na reproduktoroch.
Ovladacom od reproduktorov vsak nespravim nic na satelite.
Nevie mi niekto pomoct, ako vyriesim tento problem?
dakujem

kelimko
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Tiež mi prepínalo vežu

prekril som senzor na veži a mám pokoj.Vežu málo používam.Inak to neovplivníš.Ovladač visiela rovnaké impulzi,aké sú potrebné na to čo ti urobí s repro.

pego097
Registrace: 3/2011

RE: Humax IRHD5100s -nechcene ovladanie repro...

Na tohle je už dávno vymyslený fígl.
Přilep průhlednou lepící páskou kousek tmavší fólie na snímač reprosestavy a na "čidlo" (či jak to nazvat) DO Humaxe. S moc světlou fólii to bude pořád stejné a s moc tmavou nebude fungovat nic. Musíš sehnat tu správnou tmavost (propustnost světla). A nebo v nouzi použít dvě světlejší na sebe.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

mna ta folia napadla, ale len v suvislosti zakryt senzor uplne, ale tym by som odstavil repro od dialkoveho ovladania. a to nechcem...
tie priepustne folie vyriesia co? lebo frekvenciu asi nie a intenzita mi mozno nepomoze, lebo obidva prijimace su blizko seba. No urcite vyskusam aj tie folie... R^

kelimko

Vyřeší to to, že paprsek přes dvě fólie, správné propustnosti, neprojde, ale přes jednu ano. Takže, Humax bude mít mezi DO a přijímačem jednu fólii a Genius také jednu. Pokud DO od Geniusu neovládá Humaxe, tak to jde takto použít.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion

Ty brďo to je dobrý R^ Někteří lidi nejsou blbí ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Prave mi doniesli folie, vyskusal som to spravit podla vasej rady a FUNGUJE TO.... :) R^
Velmi pekne dakujem za super radu. ;)

kelimko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra