![]() |
|
Aky DVB-S2 prijimac alebo TV s integrov. tunerom?Zvazujem novy TV, predbezne LCD okolo 100cm a vaham medzi externym DVB-S2 prijimacom a DVB-S2 tunerom priamo v TV + externy modul pre Skylink kartu.Je to len predbezne, tu su poziadavky: - licencovany Irdeto dekoder Skylink ready - ak prijimac, tak DVB-S2 s HDMI bez PVR, HDD, timeshift, PIP - ak tuner v TV tak DVB-S2, s CI a moznostou pouzit modul, certifikovany pre Skylink, Irdeto, TV s LAN a DLNA - pre prijimac co najnizsia cena Momentalne je v danej izbe DVB-S prijimac bez HDMI - Scart bude asi viac-menej nepouzitelny. Vopred dakujem za pomoc. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
LG 42LV375STak vyzera celkom dobre, zatial jediny ktory ma aj DLNA v cene do 500 Eur, ale v recenziach som zistil ze udajne ma problem s naladenim CT HD a Nova HD a nepodporuje DTS.Prave tie HD kanaly su podstatne, mozno sa to vyriesi v novom firmware, ale na to sa spoliehat neda... |
Dreamer
![]() |
|
DiSEqc v TV?Podporuju sat. tunery v TV DiSEqc? Len prepinanie satelitov, na to som zabudol je to uz zaklad, ale je to velmi dolezite, mam 3 konvertory na pozicie 28E, 23E a 19E, pojde to? |
Dreamer
![]() |
|
sonyDovolim si prispiet do tejto diskusie aj ja.Mal som nikolko satelitov, Humax, Stronga a posledne Kaona. Zaciatkom roka ma situacia donutila kupovat novy televizor. Po dlhom rozhodovani aj s velkou obavou som kupil SONY KDL-32EX605 so satelitnym tunerom, ma aj DLNA, ktory som este nevyskusal. Satelitnym tunerom som v ramci mojich skusenosti bol nad mieru spokojny, prehladne menu, jednoduche zoradonovanie tv kanalov, ziadne problemy so skenovanim 8PSK kanalov o ktorych tu pod chvilou citam s problemami externych sat. tunerov. U predchadzajuceho Kaona som mal silu signalu 60/70 percent (signal/kvalita) kvalita signalu, pri Sony mam 100/100 percent pri problemovych frekvenciach 8PSK 80/90 percent. Sme stvorclenna rodina s dvomi detmi a uz nemam problem, ze nam bezi zbytocne zapnuty externy sat. pri vypnutej telke. skylink, zatial cryptoworks |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
sony so sat tuneromSony TV so sat. tunerom ma DiSEqc 1.0 t.j. 4 LNB |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
sonyrDik pomohol si mi, 4 LNB staci, len ta cena je vysoka, o 100 Eur vyssia ako limit a o 20 cm mensia uhlopriecka. :(Kazdopadne aspon reakcia na spolahlivy sat. tuner v TV. |
Dreamer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |