, sekce: freeSAT by Skylink |
|
EPG freeSatFunguje vám EPG na AXN sci-fi,crimi,Cinemax 2,HBO + HBO Comedy? Nevím jestli je problém u mě nebo u UPC. Díky |
DiverS
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 13 |
|
|
RE: EPG freeSatMám ten samý problém. Nefunguje dále Zone Reality, JOJ Plus, Discovery CE, History, Viasat Explorer, Sport 5, Eurosport |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
|
|
RE: EPG freeSatTak už to jde. Ale ty výpadky EPG jsou docela časté a zajímalo by mě kdo za to může. :fuming: |
DiverS
|
|
RE: EPG freeSatZa včetko môže dispečer na velíne :8) :laughing: |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
EPG freesatJá nemám EPG u většiny programů.U českých jsou samozřejmě české,ale třeba HBO2,HBO Comedy,AXN,Discovery,Viasaty atd.jsou v angličtině pokud samozřejmě jsou.Máte je taky v angličtině?Dají se nějak dát do češtiny pokud to jde? |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 727 |
|
|
RE: EPG freeSatJá je mám, pokud jdou, tak u většiny české. To asi záleží na přijímači a možná taky na nastavení češtiny titulků nebo jazyka. |
DiverS
|
|
EPG freesatV nastavení mám samozřejmě titulky a jazyk v češtině,ale EPG je v angličtině.Receiver mám GoSat 8010HD. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 727 |
|
|
RE: EPG freeSatu dreamboxu mi blbne EPG u Discovery - mimo puvodni Discovery chanel. V prehledu EPG je cesky, ale po prepnuti na nej je to najednou nejaka hotentotstina |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: EPG freeSatNo u mě už zase EPG v pořádku. EPG mám česky kromě kanálů Eurosport 2, Discovery World a Discovery Science to je nějaká švédština či co a EPG to přijímá jenom asi na dvě hodiny dopředu. Jinak DOQ stále bez EPG ( na UPC ) jinak zbytek bez problémů v češtině. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
|
|
RE: EPG freeSatrotvajler: tak přesně tak to mám i já. Vypadá to že to tak bude na věky :scared: |
DiverS
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|