Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

EPG freeSat

Funguje vám EPG na AXN sci-fi,crimi,Cinemax 2,HBO + HBO Comedy? Nevím jestli je problém u mě nebo u UPC. Díky

DiverS
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EPG freeSat

Mám ten samý problém. Nefunguje dále Zone Reality, JOJ Plus, Discovery CE, History, Viasat Explorer, Sport 5, Eurosport

rotvajler
Registrace: 9/2010

Tak už to jde. Ale ty výpadky EPG jsou docela časté a zajímalo by mě kdo za to může. :fuming:

DiverS

Za včetko môže dispečer na velíne :8) :laughing:

fsat
Registrace: 2/2006

EPG freesat

Já nemám EPG u většiny programů.U českých jsou samozřejmě české,ale třeba HBO2,HBO Comedy,AXN,Discovery,Viasaty atd.jsou v angličtině pokud samozřejmě jsou.Máte je taky v angličtině?Dají se nějak dát do češtiny pokud to jde?

bora
Registrace: 10/2009

Já je mám, pokud jdou, tak u většiny české. To asi záleží na přijímači a možná taky na nastavení češtiny titulků nebo jazyka.

DiverS

EPG freesat

V nastavení mám samozřejmě titulky a jazyk v češtině,ale EPG je v angličtině.Receiver mám GoSat 8010HD.

bora
Registrace: 10/2009

u dreamboxu mi blbne EPG u Discovery - mimo puvodni Discovery chanel. V prehledu EPG je cesky, ale po prepnuti na nej je to najednou nejaka hotentotstina

Lucifer
Registrace: 1/2006

No u mě už zase EPG v pořádku. EPG mám česky kromě kanálů Eurosport 2, Discovery World a Discovery Science to je nějaká švédština či co a EPG to přijímá jenom asi na dvě hodiny dopředu. Jinak DOQ stále bez EPG ( na UPC ) jinak zbytek bez problémů v češtině.

rotvajler
Registrace: 9/2010

rotvajler: tak přesně tak to mám i já. Vypadá to že to tak bude na věky :scared:

DiverS

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra