Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

GoSat GS 7055 HDi

CHtěl sem se jenom zeptat jestli máte někdo zkušenosti ze satel.přijímačem GoSat GS 7055 HDi.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GoSat GS 7055 HDi

...spolahlivý,jednoduchý,ice aj irdeto spolahlivo funguje pre nenáročného diváka ako stvorený ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

A na txt mohli také trochu méně šetřit , jen pár stránek Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

tipuju ze je to nejvetsi low end...

... ale muzete jej nekdo srovnat s arivou 102E, 202E?

Tipuju ze gosat je pro lamy a ariva bude vhodnejsi pro experimentatory, nemam ani jeden zatim, co vy na to?

Hollys
Registrace: 3/2009

Malá drobnost, neumí pracovat s HDD diskem NTFS, musíš mít FAT32. Po naformátování disku ze satelitního přijímače se disk rozdělí na část pro *.jpg a hudební soubory, kterou vidíš normálně v PC, a na část pro PVR nahrávky, které vidí jen GoSat ale v PC tu část neuvidíš.
Já pro nahrávání PVR používám starý vřazený HDD IDE 80 GB s adaptérem na USB a externím napáječem. PVR úplně v pohodě s přehledným obsahem nahrávek a snadným timerem z EPG (timer lze nastavit i ručně). Můžeš předvolit kolik minut se má přidat za čas z EPG, abys nepřišel o konec filmu. Bohužel stejný čas se automaticky přidá i před čas z EPG, ale v praxi to nevadí. Při přehrávání tento čas i reklamy přeskočíš zrychleným přehráváním až 16x.

Standa3
Registrace: 1/2006

Oprava - vřazený HDD má být vyřazený HDD

Standa3

Díky všem za informace..:)

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl

Jsou na Satelitní přijímači GoSAT GS7055 HDi také hodiny?

Darkl

RE:

Ano, a taky minuty.

dvb.cz

Ja ho mam a som max. spokojny - na tych cca 2-3h sledovania TV tyzdenne bohate staci. :))
Vadi mi ale, ze pri vymazani programov a vsetkych radii sa tam opat automaticky naladia :fuming: Pisal som o tom aj do Skylinku a odporucili mi servis, kde mi odpovedali, ze takto to ma 7055 nastavene - mozno v dalsom update sa to moze zmenit.
To je ale jedina vec, co mi na nom vadi - inak vyhovuje mi velmi dialkovy ovladac a aj v menu a OSD je obstojne - za 100€ dobra volba R^

majkoklim
Registrace: 9/2011

PS - zabudol som dodat, ze UPDATE stranka mi chyba - neviem sa nikde na webe na to dopatrat. Na krabici prijimaca bol link www.gosat.cz ale ten nefunguje - rad by som nieco poriesil s downgrade aby mi automaticky opat neukladalo uz vymazane stanice - v predchadzajucej verzii to myslim nerobili - neviem to na 100% ale myslim, ze vtedy som ten problem nemal - bohuzial, updatol sa automaticky do tyzdna, tak som si to nemal ako overit.
A nie som na to nejako technicky stavany, aby som si to nejako riesil bez webu sam :crying:

majkoklim
Registrace: 9/2011

Skús toto: http://www.download.rtv.sk/GoSAT/
Inak je dosť miesta pre 6000 staníc a ak si zoradíš najsledovanejšie stanice do favoritov, tak máš po starostiach.

VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia

homko
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra