![]() |
|
Zircon StarlineMáte někdo tento přijímač. Vzhledově si mi líbí, ale recemze či hodnocení jsem nenačel. Díky za zkušenosti s tímto přijímačem. |
renault
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinemně se nelíbí žádnej z těch skylink ready přijímačů. jsou to přijímače určený jako levná náhrady za DVB-T boxy.tohle se mi líbí: www.youtube.com/watch?v=6FahBCBA6Gs Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlineje to vlastně stejný jako Octagon 1028P. ten vypadá ještě líp, ale video jsem nenašel. hardwarově jsou to klony.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinehttp://www.securitech.cz/products/atevio-av7500-hd/ |
PopoDag
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 696 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinez rajčiny sa to tu otočilo na melóny.Zircon Starline - klasický prijímač s IRDETOM, príjemný vzhľad, prehľadné MENU. Spoľahlivý, jedine pri rýchlom mačkaní na DO ho STB zvyčajne dobieha. Pomaly ďalej zájdeš. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Zircon StarlineNevíte náhodou jaký procesor má ten Octagon 1028, resp. Atevio 7500? Nemůžu to nikde najít. Díky. |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Zircon StarlineMoje zkušenost: dobrý obraz v sd , takřka perfektní v hd , vše funguje tak jak má, jenom drobné nedostatky v menu, např zadáš tovární nastavení a bez varování typu zadejte heslo celej set.pryč a ladíš znova . Jediné co se dá vytknout tak je rychlost přístroje , schválně jsem to měřil a start trvá 46 sekund . Přepínání programů je taky hodně podprůměr . Ale jinak , za ty peníze ....nekup to . R^ |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
Zircon StarlineSouhlas s petrx, dynamická aktualizace kanálů funguje dobře a nové kanály jsou naladěny na konec seznamu - ideální pro laiky sat. vysílání a nenáročné uživatele.Za ty prachy...kup to! |
zalka
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
![]() |