Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TNK Conax modul

Zdravim,
je to pravda ze pre odkodovanie
polskej TNK - Telewizje na Karte
treba specialnejsi Conax modul napr

Neotion/Pocket Conax NP4 CAM

vid prikl
www.pulsat.com/products/Conax-NP4-Pocket-CAM.html

zdroje ako

www.profisat.sk/dekodovacie-karty/karta-pl-tnk--telewizja-na-karte--5-mesiacov-full

www.satelity.ellano.sk/predaj/25086/Karta-PL-TNK-(telewizja-na-karte)-2-měsice-full/

nespominaju ziadne bezne moduly, len take univerzalnejsie, programovatelne atp.

Mozete mi prosim potvrdit alebo vyvratit tuto info.

Mam TechniSat Digit HD8+ prijimac s integrovanou Conax,
prip. mam modul Smit/Strong.

Ako to je, slo by to priamo v prijimaci, mate skusenost s inymi modulmi;
prip. co hovorite na ten Pocket - vyzera dobre, ze vraj update cez satelit, buduce pouzitie; mozno nahradim Smit... ;-)

Dik za nazory!
K

krikri
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TNK Conax modul

hery: ja v poslednej dobe (cca rok) na televiziu nemam vobec cas (hold niekto musi v tejto krajine aj pracovat)

http://www.lyngsat.com/packages/canalsatfr.html

pisem o strukture ktoru ma abonent canal+france, tie balicky su nabuchane ako prasa

viz napriklad hudubny balicek, okrem klasiky typu MTV VH1, je tu MCM x kanalov, dalej si clovek mrkne docu, okrem klasicky NGC, Discovery je tu x-kanalov Planete atd

no a o filmovych a sport kanaloch sa bavit ani nemusime ... jednoducho najkrajsiu ponuku ma Canal+France v ramci EU

ako napisal vorti, Canal+France je klasika v ramci EU, ono je to urcite dane aj inymi faktormi, ktore prevadzkovatel nema sancu ovplyvnit

samozrejme nikomu neberiem nazor, niekto rad holky iny dolky, abo jak sa to hovori :8)

jedneho casu som mal moznost vidiet u znameho TV2HD PL (tusim to ma Viasat alebo Canal+Nordic) a slusne povedane som padol na zadok, obraz prekrasny

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

diky

Sorry, boli sme chvilu na zahrade.
diky "kluci" :)) o tom totoznom kode pre Nordics na Thore a Cyfra na 13E som nevedel. Hovorim, musim prerobit parabolu z fokusu na Amos na Thor a Amos, este som sa k tomu nedostal...
@Vorti Cyfra bude asi lepsia volba - viac BBC channel smerom k dokumentom

ak tam navyse netreba parovat modul-s kartou o to lepsie lebo uz to nemam velmi kde napchat do mojho TechniSatu HD8+ - teraz MTV unl. SIM Conax, teraz mi konci, tak to vyhodim, dalej mam HelloHD Conax velku, strihat je nebudem; v CAM Irdeto mam SkyLink, v CW mam zatial CS-Link ale do konca roka potom je plan FreeSat alebo ine...

@Hery o Platforme.ru som uvazoval, poznam ju, rustina mi je v pohode, ale nie s DRE-crypt modulom v TechniSat-e ale potom samostatnym prijimacom.
Tento rok som mal v plane uz si zadovazit ten General Satelitte HD9300 ale nejak dengi a moznosti nevysli;
dlhodobo vsak mam zaujem toto poriesit a nadalej sa venovat aj rustien

@all ja sportove absolutne vobec nesledujem; sorry.
Mozno tak biliard si pozriem na Eurosporte :laughing:

krikri
Registrace: 3/2010

RE: TNK Conax modul

Zdravím, TNK karta + modul + vantage, nebo humax 5100 v poho?

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra