![]() |
|
TNK Conax modulZdravim,je to pravda ze pre odkodovanie polskej TNK - Telewizje na Karte treba specialnejsi Conax modul napr Neotion/Pocket Conax NP4 CAM vid prikl www.pulsat.com/products/Conax-NP4-Pocket-CAM.html zdroje ako www.profisat.sk/dekodovacie-karty/karta-pl-tnk--telewizja-na-karte--5-mesiacov-full www.satelity.ellano.sk/predaj/25086/Karta-PL-TNK-(telewizja-na-karte)-2-měsice-full/ nespominaju ziadne bezne moduly, len take univerzalnejsie, programovatelne atp. Mozete mi prosim potvrdit alebo vyvratit tuto info. Mam TechniSat Digit HD8+ prijimac s integrovanou Conax, prip. mam modul Smit/Strong. Ako to je, slo by to priamo v prijimaci, mate skusenost s inymi modulmi; prip. co hovorite na ten Pocket - vyzera dobre, ze vraj update cez satelit, buduce pouzitie; mozno nahradim Smit... ;-) Dik za nazory! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: TNK Conax modulhery: ja v poslednej dobe (cca rok) na televiziu nemam vobec cas (hold niekto musi v tejto krajine aj pracovat)http://www.lyngsat.com/packages/canalsatfr.html pisem o strukture ktoru ma abonent canal+france, tie balicky su nabuchane ako prasa viz napriklad hudubny balicek, okrem klasiky typu MTV VH1, je tu MCM x kanalov, dalej si clovek mrkne docu, okrem klasicky NGC, Discovery je tu x-kanalov Planete atd no a o filmovych a sport kanaloch sa bavit ani nemusime ... jednoducho najkrajsiu ponuku ma Canal+France v ramci EU ako napisal vorti, Canal+France je klasika v ramci EU, ono je to urcite dane aj inymi faktormi, ktore prevadzkovatel nema sancu ovplyvnit samozrejme nikomu neberiem nazor, niekto rad holky iny dolky, abo jak sa to hovori :8) jedneho casu som mal moznost vidiet u znameho TV2HD PL (tusim to ma Viasat alebo Canal+Nordic) a slusne povedane som padol na zadok, obraz prekrasny nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
dikySorry, boli sme chvilu na zahrade.diky "kluci" :)) o tom totoznom kode pre Nordics na Thore a Cyfra na 13E som nevedel. Hovorim, musim prerobit parabolu z fokusu na Amos na Thor a Amos, este som sa k tomu nedostal... @Vorti Cyfra bude asi lepsia volba - viac BBC channel smerom k dokumentom ak tam navyse netreba parovat modul-s kartou o to lepsie lebo uz to nemam velmi kde napchat do mojho TechniSatu HD8+ - teraz MTV unl. SIM Conax, teraz mi konci, tak to vyhodim, dalej mam HelloHD Conax velku, strihat je nebudem; v CAM Irdeto mam SkyLink, v CW mam zatial CS-Link ale do konca roka potom je plan FreeSat alebo ine... @Hery o Platforme.ru som uvazoval, poznam ju, rustina mi je v pohode, ale nie s DRE-crypt modulom v TechniSat-e ale potom samostatnym prijimacom. Tento rok som mal v plane uz si zadovazit ten General Satelitte HD9300 ale nejak dengi a moznosti nevysli; dlhodobo vsak mam zaujem toto poriesit a nadalej sa venovat aj rustien @all ja sportove absolutne vobec nesledujem; sorry. Mozno tak biliard si pozriem na Eurosporte :laughing: |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: TNK Conax modulZdravím, TNK karta + modul + vantage, nebo humax 5100 v poho?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |