Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Označení přístroje IPBox

Po delším rozhodování jsem se rozhodl pro přijímač AB IPBox 99. Na netu je všek několik variant a stále se mi nedaří najít co které označení znamená. Našel jsem BB PLUS, WW PLUS, BBT a WWT. Někde mají ještě uvedeno "Without Flower", ale nechce se mi nechce věřit, že jen kytky můžou mít vliv na cenu. Bude to můj první linuxový stroj. Díky za info

Pajk
Registrace: 6/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Označení přístroje IPBox

pokud se nemýlím, tak plus má 2 tuner a jinak se v tom označení jedná o barvu předního panelu, deklu a jestli má nebo nemá kytku. U toho plus se to musí ještě posuzovat podle toho jakej ten druhej tuner je. A cena se může odvíjet od toho o jakou variantu je a nebo není zájem. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

W - white - biela
B - black - čierna
Prvé písmeno určuje farbu horného krytu, druhé farbu čelného panela.Without Flowers - bez kvetiniek. Ak sa tam vyskytne aj písmeno T - značí že má DVB-T tuner.
Ak si vyberáš prijímač, tak si pozri do popisu prijímača.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

@ Pajk

Jen si ten obrázkový šrot nekupuj,raději dreama800

Prosat
Registrace: 8/2005

Re:Označení přístroje IPBox

Díky Rasto, to jsem potreboval vedet. O Dreamu 800 jsem taky uvazoval, ale original je cenove mimo relaci, kterou chci investovat a od kopie tady kazdy druhy odrazuje. S Linuxem nemam zkusenosti, tak jsem chtel koupit neco levnejsi, aby mi v pripade me neschopnosti neco nastavit, nebylo tak lito vyhozenych penez. Nepotrebuji pristroj na pokusy, chci jen sledovat SD/HD kanaly, nahravat na interni HDD, obcas neco nahrat z a do pocitace, nahravku orezat a vypalit v PC.

Pajk
Registrace: 6/2005

To vis, kdyz si kazdy trubka koupi plagiat, z ceho se zaplati vyvojari vyvijejici enigmu? Taky potrebuji jist, kupovat benzin, auta, domy...

IPBox 99 neznam, ale ty 9000/900 byly dost hrozny... Co je v tom za CPU?

Hollys
Registrace: 3/2009

NEviem ci IPbox je to prave orechove, o trosku drahsi je tento: http://www.abshop.sk/main.php#kodtovaru=TUVEIEJMQUNLIDFDUiAxQ0k=

a pierepetr ho chvali v kazdom threade, skus sa ho opytat.
Inac chvalu som pocul z viacerych stran.

Peep
Registrace: 10/2010

jako nejsem zastánce IP Boxů, ale dá se na to zvyknout. Já do toho raději ani necpu zbytečný pluginy. Pak to jakžtakž funguje. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Po obrazovej stránke sa mi AB IPBox9900 zdal ako jeden z najlepších prijímačov. Funkčnosťou to už bolo slabšie. Ale ak dodržíš radu eemila, tak je to vcelku dobré.
Pajk, ak máš aspoň malú snahu niečo sa naučiť, a vieš čítať, tak to zvládneš. Mrkni sem: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=156&t=32516

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra