![]() |
|
Označení přístroje IPBoxPo delším rozhodování jsem se rozhodl pro přijímač AB IPBox 99. Na netu je všek několik variant a stále se mi nedaří najít co které označení znamená. Našel jsem BB PLUS, WW PLUS, BBT a WWT. Někde mají ještě uvedeno "Without Flower", ale nechce se mi nechce věřit, že jen kytky můžou mít vliv na cenu. Bude to můj první linuxový stroj. Díky za info |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxpokud se nemýlím, tak plus má 2 tuner a jinak se v tom označení jedná o barvu předního panelu, deklu a jestli má nebo nemá kytku. U toho plus se to musí ještě posuzovat podle toho jakej ten druhej tuner je. A cena se může odvíjet od toho o jakou variantu je a nebo není zájem. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxW - white - bielaB - black - čierna Prvé písmeno určuje farbu horného krytu, druhé farbu čelného panela.Without Flowers - bez kvetiniek. Ak sa tam vyskytne aj písmeno T - značí že má DVB-T tuner. Ak si vyberáš prijímač, tak si pozri do popisu prijímača. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@ PajkJen si ten obrázkový šrot nekupuj,raději dreama800 |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
Re:Označení přístroje IPBoxDíky Rasto, to jsem potreboval vedet. O Dreamu 800 jsem taky uvazoval, ale original je cenove mimo relaci, kterou chci investovat a od kopie tady kazdy druhy odrazuje. S Linuxem nemam zkusenosti, tak jsem chtel koupit neco levnejsi, aby mi v pripade me neschopnosti neco nastavit, nebylo tak lito vyhozenych penez. Nepotrebuji pristroj na pokusy, chci jen sledovat SD/HD kanaly, nahravat na interni HDD, obcas neco nahrat z a do pocitace, nahravku orezat a vypalit v PC. |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxTo vis, kdyz si kazdy trubka koupi plagiat, z ceho se zaplati vyvojari vyvijejici enigmu? Taky potrebuji jist, kupovat benzin, auta, domy...IPBox 99 neznam, ale ty 9000/900 byly dost hrozny... Co je v tom za CPU? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxNEviem ci IPbox je to prave orechove, o trosku drahsi je tento: http://www.abshop.sk/main.php#kodtovaru=TUVEIEJMQUNLIDFDUiAxQ0k=a pierepetr ho chvali v kazdom threade, skus sa ho opytat. Inac chvalu som pocul z viacerych stran. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxjako nejsem zastánce IP Boxů, ale dá se na to zvyknout. Já do toho raději ani necpu zbytečný pluginy. Pak to jakžtakž funguje. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Označení přístroje IPBoxPo obrazovej stránke sa mi AB IPBox9900 zdal ako jeden z najlepších prijímačov. Funkčnosťou to už bolo slabšie. Ale ak dodržíš radu eemila, tak je to vcelku dobré.Pajk, ak máš aspoň malú snahu niečo sa naučiť, a vieš čítať, tak to zvládneš. Mrkni sem: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=156&t=32516 GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
![]() |