![]() |
|
DM800 image allrussianPokouším se nainstalovat přes black panel cam, ale napíše to jen Internet connection error ! Přitom je DM připojený k internetu a vše ostatní funguje. Nedošlo k nějaké změně toto serveru odkud se to stahuje? |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
![]() |
|
DM800 image allrussian (# 109)No došlo k zmenám aj na serveri,odkiaľ sa sťahovali emulácie,aj tie o ktoré máš záujem.Ak nemáš v Image TS panel,tak si môžeš nainštalovať samostatný CCcam a aj Konfig,alebo si stiahni a nainštaluj,tzv.Tunisián panel.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: DM800 image allrussianJak nainstaluji do tohoto image TSpanel. Stažený TSpanel jsem nakopíroval do složky tmp, ale nikde jsem nenašel, jak to nainstalovat. |
Oskarek1
![]() |
|
RE: DM800 image allrussianTak už jsem to nainstaloval. Musel jsem změnit skin. |
Oskarek1
![]() |
|
RE: DM800 image allrussianNeviem presne ako to je v allrissian image. Musis najst manual instal, alebo dreambox manager. V nom najdes zmienovany tmp adresar s nakopirovanym instalakom TS panelu. Spustis, restart enigma 2. TS panel sa ti po restarte objavi v menu . |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
![]() |