![]() |
|
karta skylink evidovaná na slovenskuproč nemohu na kartu skylink zakoupenou v české republice a která má jenom slovenské programy přijímat všechny programy české operátorka mě řekla že ta nejde na této kartě ani po doplacení nebo akce výměna.poradte co stím dělat. dík |
milanzmos
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: karta skylink evidovaná na slovenskuKarta je buď zaregistrovaná pro používání na území ČR nebo zaregistrovaná pro používání na území SK. Obvykle to není problém a jede všechno, ale jinak je potřeba čítat s tím, že ČR a SK jsou 2 samostatný státy a klidně se může stát, že z druhýho státu nepojede nic. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: karta skylink evidovaná na slovenskuOni operátorky nejsou nijak zvlášť chytré, a často neví co mluví. Doporučuju konzultovat e- mailem.Měl jsem obdobnou kartu vydanou někdy v 2008 na které bylo jen pár základních slovenských programů - po provedení akce výměna se všechno rozbehlo tak jak mělo - všechny programy OK!! Problém byl, že byla registrována na slovensku a v případě např F1 či jiných sportů nešla Nova, ale jen STV- změnit region karty operátorka tvrdošíjně odmítala s odkazem , že se jedná o starou kartu, a na mé námitky , že po výměně se jedná o nejnovější prodávanou kartu nechtěla brát zřetel. Čirou náhodou onu e-mailovou korespondenci zachytil její nadřízený a s omluvou mi změnu ihned provedl - údajně operátorka nebyla dobře poučena.... Takže otravovat a vyhrožovat přestoupením k jinému poskytovately... |
havana71
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: karta skylink evidovaná na slovenskuemailem to je někdy problém 3 email a operátor nebyl schopnej odpovědět nakonec to vyřešil telefon můj problém byl stejnej..RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: karta skylink evidovaná na slovenskuMohl jsi taky zaplatit všechny doplatky (zvlášť ten 590 za NovuHD je zajímavý) a bez bonusu nakonec zůstat i bez Markízy HD a případných dalších.Jen blbec by totiž měnil.. :lookaround: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Obrat se na Ambasádu v Trenčianských TeplicíchA potom v TeplicíchAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: karta skylink evidovaná na slovenskuzrovna tento problem řešim,přeregistroval jsem skylink sk, na cz vyměnil jsem kartu výměna 600kč a oni mi napsali kredit 24cz,tak jsem tam psal ,a oni mi napsali že je to 24 euro,že mám změnit použivaní karty na čr ,což jsem měl. Dnes jsem jim psal protože je to 11.den a žádná odpověd.Po telefonu to je mazec velká neznalost operátorek Rv |
Al Bunda
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
![]() |