![]() |
|
vu+uno problem s upc-direct hdprosim vas vie mi dakdo poradit ako rozchodit na vu+uno hd programy od upc -direct?zo skylinku idu bez problemov ,len na thore mam problem . skušal som aj zmazat transporder a nanovo preskenovat a nič . programy najde bez problemov aj epg ukazuje ,signal je samozrejme ok len obraz a zvuk nenaskoči . kde si na fore som čital že aj vu+duo malo problem s upc direct ale poriešil to novši soft . nedavno višiel aj na uno soft ale ani s tym sa mi to nepodarilo spojazdnit . všetky satelity čo mam doma na jednu parabolu idu bez problemov ,ked dam dremboxa na ten isty kabel od paraboly ide v pohode takže problem je len vo vu+uno dakujem . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdMam tiez VU+ Uno a UPC mi ide bez sebemensich problemov. Pouzivam image VTI 3.2. |
dublaha
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdtiež mam image vti 3.2 a nič . |
efendy25
![]() |
|
UNONo a chlapci,jak to šlape? Mé špatné zkušenosti s Comagem,Vitaminem i NXP 256 mě dohání k rozhodnutí,investovat do něčeho ,jako je VU+-UNO(až se sejdou všechny sponzorské dary)Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hduno v pohode až na to upc hd ,je to super mašina .tiež som mal dreamskeho 256 a užil som si snim svoje nikdy viac zobral mi 5-rokov života a pridal kopu šedivich vlasov je to najväčši šmejd aky som mal . zlate opticumy alebo fergusony tie mi šlapali uplne bez problemov .radšej som doplatil a vymenil dreamskeho 256 za vu +uno a nelutujem .mam ešte dremboxa 800 hd se tiež super stroj aj ab cryptobox -450 je super mam ho mesiec a šlape ako hodinky ,bez problemov zdiela irdeto kartu v newcame aj ako klient v cccame v pohode za 70 euro super . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdNo ted jsem to zkusil jen na VU+ duo(uno nemám) a UPC HD jede bez problému.A na 800 HD ti to jede v pohodě ? A když proskenuješ UNO tak ti to programy UPC HD najde ? stáhne se epg a signál je ok ? a obraz žádnej ? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdna dremboxe 800 hd se ,ab cryptobox 450 a amiko alien všetko v pohode bez problemov . len vu+uno mi neide s upc ,ale na skylinku mi idu všetky hd programy bez problemov . epg na upc mi ukazuje na všetkych hd programoch hd len obraz a zvuk mi neide ako som pisal nepomohlo ani zmazanie transpordera a ručne nahodenie spät a preskenovanie neviem si s tym dat rady už 2- mesiace .čakal som na novy soft ale ani to mi nepomohlo . vieš mi dako pomôct ? |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdVu+ UNO, img VTi3.2 UPC komplet uplne v poriadku |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdtiež mam image vti 3.2 . pravdepodobne si s tym upc nevie poradit ked skylink ide v pohode .použivam ho ako klienta server mam drembox 800 hd se skušal som donho strčit aj kartu a odpojil som lan aby som mal istotu že si berie s karty všetky sd išli ale hd ani zaboha už som s toho zufali . |
efendy25
![]() |
|
@efendy25A zoufalý asi zůstaneš,neboť tam cpeš kartu,která je provaná s příjmačem |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
Prosatkdyž tam vrazíš kartu nagra párovanou z boxem od upc tak ti nepujdou ani SD! ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
@aldaMáš pravdu,špatně jsem si to přečetl,asi má vadný tuner |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdprosat čo kecaš .keby bola parovana tak mi asi nopôjde na žiadnom satelite bez problemov ide na opticumoch, fergusonoch, amiku ,ab cryptobox, sat elita 2000, drembox 800hd se , drembox 8000,aj vo vu+ uno ide bez problemov ,len hd programy neidu . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdkartu mam cryptowork , nie nagra ani ice ani irdeto čista karta cryptowork . keby bol vadny tuner tak by mi nešli hd programy ani skylinku tam mi to ide bez problemov všetky hd programy len na thore mam problem tam mi neide nič v hd signal je ok aj epg ukazuje . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdešte som zabudol dodat že duna hd mi ide . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdVU+Uno; Solo, img BH a UPC HD plně funkční na obou (Server/client), karta CW... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdmne neide s thora okrem duna hd nič .môže byt problem s tunerom ? ked som dal preskenovat tranporder napr. 11843 na 30000 vertikal dvb-s-2 a nastavil pred skanovanim zmazat tak mi uš nenašlo nič . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdno na tuner bych to taky neviděl chtělo by přesně vědět jak to máš zapojeno nařímo nebo přes loopout z jiného stb nebo jinak?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdmam ho ako klienta na drembox ,skušal som ho aj s kartou a odpojil lan kabel sd programy išli bez problemov ale s hd mi ide len duna hd s thora , na skylinku všetky programy hd bez problemov proste s astry všetko v pohode , len ten thor zaboha neidem rozchodit . seting kanalov mam s dremboxu prave som dal prescenovat komplet thor , ale mi nenašlo čt-1 hd , nova sport-hd, nova -hd proste celu frekvenciu 11843 na 30000 . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdešte som zabudol ,že to mam priamo s paraboly do vu+ uno cez disec , skušal som aj bez disecu ale ani to nepomohlo .skušal som ho aj u kamoša na inu parabolu ani tam nič, epg a signal ok ale obraz a zvuk nič . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdJeste blby dotaz, mas HD programy aktivovane? pokud to je vyse uvedene, tak sorry.... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdNemam sice skusenosti s VU, ale skusil by som preinstalovat soft a pouzit seting z nejakeho fungujuceho VU . |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdhd ptogramy mam aktivovane na dremboxe kde mam kartu idu bez problemov aj na ostatnych klientoch čo mam doma len vu+uno neide . seting som použil s dremboxu aj novy soft som prehral a nepomohlo . |
efendy25
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdSkus iný CAM.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: vu+uno problem s upc-direct hdskusim to cez vykend už som zneho zufali inak je to super stroj len to upc hd ma serie ešte že mam v zalohe skylink tam mi idu všetky hd programy bez problemov ale zaujimyve je že mi ide epg na hd progamoch s upc bez problemov aj duna hd ide len tie platene mi zaboha neidu . |
efendy25
![]() |
|
![]() |