![]() |
|
Amiko Alien 8900 - pomocZdravim,koupil jsem tento prijmac a potreboval bych pomoct, bude toho asi vic :) od pripojeni k netu, emu, sg2100 .... kdyby byl nekdo tak hodny a pomohl mi, icq 330647231 - sam v tom budu hodne dlouho tapat bez pomoci, diky moc |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocAsi bys měl nejdřív napsat, kolik jsi za případnou pomoc ochoten zaplatit.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomoc:) Drzim palce ze pribalili aj navod a nie len popis rozmerov a vahy!Inak potom asi skor ABF,tusim tam sa tomu venuju.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocMáš o zábavu postaráno na hodně dlouho.Budeš mít ale jedu výhodu,perfektně poznáš přijmač.Na instalaci motora a dolaďování,není už neskoro? :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
aaano navod skoro zadnej, zatim tam nemam koax, ten mam strcenej ve Skystar 1, motor mam nastavenej, signal taky mam, astra 19E funguje, ale nevim jak to pripojit treba na youtube, mam router a pc se mi pripojuje pres DHCP automaticky, Alien pise ze neni pripojen, youtube nereaguje :) no (nevhodné slovo) to nebude :)) s linuxem nemam zkusenosti, potrebuju nahrat emu a spojit to z netem, pak bude cas na experimenty . |
jurasek
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocNapřed bys měl odpovědět na otázku Saxona :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
juraseknapis mi na mail drtuch@azet.sk ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Pomoc-neznamená predáva ani kupuje!!!!!Toto nieje burza a keď niekto nechce poradiť,ak vie-je smiešne pýtať sa na cenu. Rv |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomoc...dneska som jednu objednal na skušku zajtra uvidím čo to za zázrak ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
aaanet uz jsem rozchodil, ale neumim nakopirovat pluginy z USB, soubory na usb vidim ale nemuzu prijit na to jak je kopirovat :-( poradi nekdo? |
jurasek
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocpego097: Ale není to ani hotline, kdy si někdo myslí, jak přes net-shop koupí co nejlevněji a pak mu na webu začnou všichni grátis radit. To ať si jde za svým prodejcem, ten mu má podporu poskytnout :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocTY jeden pitomče kde ses zde vůbec vzal?? ty jsi tady nový a děláš tady dusno. Tak se odeber odkud si přišel.Nic jsi zatim nikomu nikdy!!neporadil ;P Pitomče. Máš přiléhající nick. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
aaajsou tu ruzny individua, nekomu nema cenu ani odpovidat... jsem na toto foru od roku 2006, to se tu jenom radilo, ted posledni dobou sem lezou zakomplexovani lidi ... |
jurasek
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomoc@Pitomec R^ |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocNemyslím si, že by Pitomec dělal dusno. Je rozdíl radit a radit. Pokud má někdo konkrétní problém (nebo specialitu), tak je to jasné. Napsat to ale stylem, že jsem si něco koupil, podle rozsahu dotazu o tom zřejmě moc nevím a nemám zájem aktivně hledat na inetu (protože by určitě odpověď na 90% otázek bezproblémově našel), to je přeci něco úplně jiného. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
jurasekpluginy nahras tak ze si naformarujes usb kluc (fat32) a nakopiruj po rozbaleni raru na usb len zlozku "plugin" nic ine a ked to strcis do boxu on sa ta opyta ci chces instalovat pluginy a to mu len potvrd a je to ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocJá jsem zde taky už dlouho.Pokud jsem někoho urazil tak Rv pardoon. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
drtosuper, uz to jede :)) ja nakopiroval na flash rozbalenej hned ten soubor z www stranek. jsou to drobnosti na kterych to stoji :)) |
jurasek
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomochoax: Seš sice regnutej 3 roky, já měsíc, ale čtu to tady od doby, co ještě vycházel stejnojmennej časopis a v tý době jsi leda tlačil kačera po betonu. Tak se vzpamatuj trubko. A jestli chceš někomu grátis radit, tak do toho. Zatím ze tebe nic kloudnýho nevypadlo :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
ne ,tak to nenípokud chceš radu zadarmo,čekej jestli se někdo ozve a jak fundovaný(délka registrace není přímo úměrná kvalifikaci),pokud ihned a kompletní servis,zaplať a koukáš do hodiny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
aaatak obraz najede i tupcovi, horsi uz to nelegalni nastaveni :)) |
jurasek
![]() |
|
zasnějaká reklama,tady to nezaváděj "AAA" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocPokud vezmu uživatelskou přívětivost,tak na celé čáře vyhrává Octagon HD 918.Tyto Argusy mají jednu zajímavost,vše musíš transformovat.Malý dotaz,je toto pravidlem u všech Linuxů??Je ta složitost záměr??Pokud už jsou tyto přijmače nainstalované,tak už makají celkem dobře.Pokud si to ale rozvrtáte,tak máte 2 možnosti:1 odněst přijmač k prodejci a nechat si to udělat.2 Naučit se to sám.Je to pracné,ale je to zábava! R^ :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 8900 - pomocjurasek: kdyz si neco kupuju, tak si o tom neco nejdriv zjistim a nastuduju a ne ze pak vybrekavam na forech , ze potrebuju pomoct.zzaner: pravidlem to neni. to jen tahle rodinka klonu amiko argus je takova vytelena. precet sem tedka skoro cely forum an abcku a fakt nevim, jestli to vyvojari delaj schvalne tak slozity nebo to proste jen neumej nebo o co jde. stojim pred rozhodnutim co doporucit misto IP9900 ktera se dala rozjet i po telefonu za 5 minut a tohle nevim, asi ne :( i ta fortis rodina je takova jalova. verim ze tvuj octagon je OK, kamos ho ma taky a je moc spokojenej . tyhle strojky 3-4 roky stary maj proste neco do sebe. vyvojari mysleli hlavou a ne (nevhodné slovo)i nebo ja nevim, vsecko jde jak po masle. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |