![]() |
|
Setkání ve snu...ano,vcelku příhodný název napodobeniny Konopiště,neb nikdo asi moc nečekal,že tito dva operátoři se budou muset sjednotit.Je to opravdu jako ve snu:)Co myslíte,přinese to pro Český a Slovenský satelitní "svět" něco,nebo to bude jen začátek "konce"...? Dle jednoho rozhovoru se zást. M77 na jiném foru,jedna značka pravděpodobně později zanikne... Bude toto "spojení"více konkurovat UPC nebo digi? Lidem začíná velmi vadit a obtěžovat neustálá změna frekvencí...pokud máte k tomuto co říci,těším se na Vaše názory... ;) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...pozri..dnes sa jedna v Bruseli o europskej krize..uz zajtra tato tema moze byt uplne irelevantna... :scared:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
cb21Neustálá změna frekvencí? Ty děláš, jako by to bylo každý týden. Kolik jich bylo letos? 3 nebo 4?Vždyť je to otázka pár minut přeladit přijímač. A že musíš po zákaznících? Tak si to nech zaplatit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscer..ale já jen "předávám" "echo" z "terénu":-) to se týká hl. laiků a neznalých,,,,zatím pro mne je už sat.technika je jen koníčkem.Kde jsou ty časy,kdy jsem do toho dělal více:)Tulen: ano ,je to tak...nicméně ted:) je to takto,tak se ptám:-) :lookaround: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
joscerAle jsou lidi, kteří jako uživatelé nejsou na nějaké přesuny zvědaví. Sami si to přeladit neumí a vydávat zbytečně prachy za výjezd technika by chtěl asi jen blázen. Já si to přeladit samozřejmě umím a dělám to zdarma i sousedům - možná né tak úplně zdarma - snad za štamprli, ale to jen abych neurazil... ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...jasné že prinesie23,5E na jednom karte skylink už aby to bolo ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Jupino:-) bylo by to fajn... R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...Většina lidí co chodí sem na forum tak si se svým přístrojem dovede poradit co se týká nastavení, naladění adt.Ale hodně lidí co znám tak to přelaďování dost štve jsou prostě zvylklí jen pustit a koukat a sebemenší změna je dosti vyvádí z míry. Když už nějaký TP přesunou tak jim obvykle přijde dopis až po měsíci. Snad se dočkáme, že bude chvílu klid. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...jo, to neustale preladovanie mi tiez lezie na nervySlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...Čím menší počet hráčov na trhu tým väčší monopol. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...no ale kebyze nepreladujeme tak sa nic nedeje...a to by sme potom tie platformy ohovarali ze nic nerobia len sladko spia na vavrinoch..takto preladime....a ked doladime poslednemu abonentovi ...tak zacneme zas preladovat a pekne odzaciatku.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Setkání ve snu...Já jsem optimista,a podle mýho tohle spojení přinese spíš zlepšení služeb pro koncovýho zákazníka. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
cb21tvoje príspevky sú na dve veci.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Sekání ve snu..nesplet sis pismenka ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
cb 21Rudolfe nějak jsem tě přehlédl. Já byl taky spokojený. R^ |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
cb21Ahoj chlape, setkání bylo zajímavé!Vidět oba tými společně na pódiu a pozorovat, kdo má více zkušeností, ví jak a kam, by se měla cesta ubírat a naopak, kdo žije ve hvězdách- ve snu a v planých slibech a různých ubezpečeních, že se vlastně nic nestalo a vše poběží jako doposud :laughing: Úchvatné historické memento! A co se týče techniky, bylo jasně odprezentováno co znamená certifikace Skylink-Cslink ready: DVB-S/S2,QPSK/8PSK,MPEG-4HD+SD,PVR,OTA,kompatibilita s kartou ICE/Irdeto,rodičovská kontrola. To je tak ve zkratce. V tomto případě však lépe vidět, než popsat. :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
slapet+gastonKdo nechce přelaďovat a nebo to neumí nechť si pořídí příjmače, které se jim přeladí samy. Mě to přelaďování absolutně neobtěžuje a pokud to navíc bude mít ten efekt, že se ulehčí přeplněným transpondérům, tak jen houšť a větší kapky. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Delta 1joooo??:))) :))) :))) :))) :))) :))) věřím:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) R^ R^ R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
![]() |