Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

s.....g keď mám len wifi pripojenie na notebooku

ahojte, dá sa spojazdniť s......g keď chytám na notebooku signál wifi, ale k routru nemám prístup, čí sa dá preniesť signál z wifi do ethernet káblu a následne do prijímača. :-) dakujem

pista83
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: s.....g keď mám len wifi pripojenie na not...

a v stb nemas wifi?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Použij třeba toto http://shop.olmi.cz/zbozi/2309-inet-wifi-bridge

RRabbit
Registrace: 12/2010

RE:

Ďakujem chlapi, ešte tú mašinku zohnať na slovensku. :-) máte s tým aj niekto reálne skúsenosti, či to fachčí v pohodke? a wwwe, nemám wifi v stb, mám opticum x403 p.

pista83

wifi od suseda

ja som to pochopil tak ze pista taha wifi signal od "suseda" (kt o tom ani nemusi vediet) a chce na svojom prijimaci nastavit s.-.g klienta...

krikri
Registrace: 3/2010

můžeš propojit notebook s stb jen net kabelem,na ntb povolíš nastavení sítě sdílení připojení k internetu a máš internet na stb
a nebo druhá možnost, pokud tedy máš po domě wifi, kup něco podobného: http://access-pointy.heureka.cz/tp-link-tl-wa501g/
funguje to jako klient, což znamená, že přes wifi chytá signál a kabelem svedeš do přijímače
já to používám a super :)

dá se to napojit i tou první metodou, ale tam je nevýhoda, že musíš mít při zaplé tv i zapnutý notas

ardno01
Registrace: 2/2011

kam ten svet speje....

freee
Registrace: 2/2010

nie od suseda, od seba

Nemám net od suseda, ale riadne od seba, riadne zaň platím, len je to wifi , nemám ja samostatný router, preto som bol len zvedavý, aké sú možnosti. Ďakujem. Ako skúšam, tak skúšam, cez ethernet kabel to nejde, asi niečo robím zlé v nastaveniach, ale aj tak dík..:-)

pista83

freee

ano, máš pravdu, kam ten svět speje
on se ani nevyjádřil pořádně, co vlastně má, druhý napíše, že to má net od souseda a ostatní včetně tebe ho hned odsoudí
opravdu, kam to speje

ardno01

pista83

jinak to fungovat musí, v nastavení sítě povol sdílení připojení k internetu, na stb musíš dát dhcp, propoj ntb s stb a net bude chodit
případně pořid ten accces point, na ten to pujde zaručeně

ardno01

pisal

ospravedlnujem sa ak som niekoho zle posudil, az mi ukrivdil,
ale pytajuci sa pisal citujem "nemam pristup k routru" v spojitosti s wifi pripojenim.
Nie ze ma wifi pripojenie a BEZ routra. Takze tam neviem co ho obmedzuje dat u seba,
ci dat router ci nedat alebo nastavit zdielanie sietky cez notebook alebo skor PC - cez zdielanie inetu cez Win ICS service...?

krikri
Registrace: 3/2010

ardno01

caw,bude mi toto propojení(přez notebook)fungovat i octagonu 918HD ?

grower

grower

jasně, že bude
prostě tak propojíš např. druhý ntb, nebo práve sat. přijímač

ardno01

ardno01

Dík,ale asi budu muset zadat IP

grower

Pres notebook zasitujes kazdy prijimac, ale komfortnejsi reseni je jak uz bylo vyse popsano, koupit AP/pristupovy bod/ s LAN vystupy.
AP se chyti na router a posle dale po LAN do sat.prijimace. Nepotrebujes zadny PC, AP si hodis za prijimac...........

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra