![]() |
|
Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Můžete napsat svoje zkušenosti?Která technologie je lepší? |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Všechno to stojí za ho*no. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@KulturKdyž už,tak pasivní,nebolí z toho oči. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
PitomecR^ R^ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
PitomecR^ R^ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?asi tak slušně řečeno :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Já mám aktivní, oči mne kupodivu nebolí. Trochu mi vadí velká ztráta jasu, je potřeba to ohulit naplno. Pasivní LG Cinema se mi taky líbila. Filmy jsou sice efektní, ale to omrzí. Zato na cestopisné seriály se vydržím dívat pořád. Líbí se mi High TV na 30W. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Podla mňa je lepšie 3D pasivne.Ale nevyhody maju oboje.Z pasivneho ma neboleli oči.Nevyhodou je že musiš pozerať kolmo,nesmieš otačať hlavu.Aktivne striedavo blikaju pramo v okuliatoch preto aj väčšina ludi bolia oči.Nevyhodou pasivneho 3D je že obraz nikdy nebude full HD,lebo sa vysiela obraz v jednom pixele aj vertikalne pre lave oko,tak horizontalne pre prave oko.Tym padom pre pasivne 3D nepotrebuješ baterku v okuliaroch.Tam stačia dve rozdelne sklička.Preštudujte si podrobne toto http://www.recenze.okamzite.eu/articles/3d-tv-aktivni-technologie/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Pardon ;)http://www.recenze.okamzite.eu/articles/3d-tv-aktivni-vs-pasivni-technologie/ T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Tak to jsem zvědav jestli ty dvě rozdílné technologie zase rozdělí lidi podobně jako plazma a LCD. To bude sado-maso. ;) |
visper
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?ani by som nepovedal,vyhra 3D bez okuliarov :)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
@visperZdravim, mohol by si napisat blizsie udaje tej High Tv 3D lebo ja som skusal a naladil som len Jedi Tv 3D. DikZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
aby tonáhodou nedopadlo jako quadro,má ho někdo? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?uz len nemame kam davat peniaze..cele 3D je uplna kravina ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
kratosHigh TV 3D Hispasat 30W 10730H DVBS 27500 3/4Běží celý den 3D, jsou tam cestopisy, pisničky, kouzelníci, závody aut atd. Docela pěkná podívaná. Je to americký program, doufám, že to nezakódují. |
visper
![]() |
|
ani jedna3D filmy jsou jen ztráta času a 3D dokumenty je lépe mít v 3D naživo...kam tento svět spěje, myslím že geneticky se lidstvo za posledních 100let změnilo víc jak za předchozích 10000, směrem k nicnedělající a nehýbající se se kopě trochy masa a hromady tuku. Všichni nepřirozeně vyvinuté prsty pro bouchání do klávesnic a mobilů, vyvalené bulvy a oběhový systém překonfigurovaný na zásobování především horní poloviny těla. Hnus kam toto spěje Rv ;P |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkrizNeboj, to je jen obrázek světa těsně před koncem jedné éry. Brzo se pomlátíme a začneme znova od klacků. ;) |
visper
![]() |
|
kucine ne nepřejdeme do 4D |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
visperjoo joo :-D pomlátíme se bo nebude co žrat, všeci budou mít plazmy a mobily ale k jídlu jsou jen náhražky a ošizené produkty... pak to klekne uplně a pobijem se nebo pomřem hlady :-D populace klesne na desetinu a zas bude blaze :-D jen se bojím že přežije spíše žluté plemeno, než bílé... |
davidkriz
![]() |
|
davidedošel burčák ???bo co si taky pesimista??? |
tonek
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?bo?Burčák nepiju... pesimista nejsu, realista. Když vidím a čtu co dnes lidi staví na piedestal svých hodnot a čím zabíjí čas. No a včera jsem viděl jedno video, na pobavení ale ve výsledku tragedie :laughing: http://www.youtube.com/watch?v=kVuag9kLbL4 ale to už su hodně OT |
davidkriz
![]() |
|
davidesi jeden z mála s kterým bych šel na pivo(nebo ani to nepiješ?) ale oba děláme a žijeme z toho že jsou lidé takoví !? bo NI ? bohužel! |
tonek
![]() |
|
tonekpivo piju velmi vyjímečně, ale minulý měsíc jsem přišel na chuť na Balkáně Radlerům, tj. mix piva a ovocné šťávy (tam LAV a Jelen). Tak testuju i naše a slovenské teď :-Dobčas si pivo dám, ale spíš v létě a s někým, jinak mi nijak zvlášť nechutná. Člověk je živ z toho, že umí něco co neumí jiní (většina) a ti zas umí něco co neumí on. Když je to věc vážná a nezbytná (lékaři, potraviny) tak to má aspoň nádech užitečnosti, když jsou to komerční věci tak to má pachuť... ale když to chcou :D Mne zajímá především technika "kvuli technice" :D Bohužel její využití není jen užitečné, ale i komerční a masově-lůzovské. S tím se ale moc nedá dělat, svět spěje tam kam chce. Ale jednou to bouchne :laughing: Toto tempo a směřování není tento vesmír schopen nekonečně vstřebávat... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?btw, "bo" je "protože" (tak ho i používám ač neostravák a neseveromoravan), ale vím že na západ od centra původu tohoto specifického slova se to používá jako zkrácené "nebo", akorát to pak má zcela opačný význam :D |
davidkriz
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?V cine uz davno maju 4d a my chudaci pozerame iba 3d.Sice iba v kine,ale stoji to za to. Po odchode z kina kazdy dostane facku a ma stvrty rozmer.Len aby ste sa nepos rali z 3d. Ved ani v 2d neni co sledovat. Bavi ma vsetko okolo tv vysielania,ale ten posledny clanok,samotne sledovanie nemusim,staci mi obcas.Ved neni co sledovat.Same (nevhodné slovo)ity a este to chcete v 3d. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
KasrR^přesně takto funguju co mne (elektro)technika chytla... televize, antény, mobily... ale ten obsah :lookaround: :bigeyes: |
davidkriz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |