![]() |
|
Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Můžete napsat svoje zkušenosti?Která technologie je lepší? |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Mě taky nezajímá obsah ale to jak byl technicky vytvořen. U toho 3D je zajímavé jak se to kameramani teprve učí. To že v trojrozměrném prostoru nejde používat zoom se zdá že už pochopili. Ale ještě nepochopili že nejde přepnout ohnisková vzdálenost bez změny rozteče kamer. Jednou vyleze z obrazovky pěkná baba a jde ke mě (to je docela zajímavé), ale v dalším záběru stejná baba ke mě přijde jako 30cm trpaslík a zklamání je tu. :O |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Které 3D technologii (pasivní/aktivní) ?Prehodit okuliare a ked ona uvidi nieco 30 cm -ove pozno sa potesi.... :)Inak suhlas ludstvo sa degenerovalo na urovet technoopice,ktora uz len zodiera klavesnice.....a produkuje hory zbytocneho odpadu. :fuming: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |