Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plasma nebo Lcd

Chci se zeptat co je lepsi,nejake nazory,dekuju,a jeste kdyz by plasmu tak jakou znacku,a kdyz lcd tak jakou

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plasma nebo Lcd

Jestli to budes pouzivat jako televizor tak kup preci plazmu a neuvazuj o nejakem prerostlem LCD monitoru.

milanm
Registrace: 3/2006

xpirin

....a uvidiš, aký obraz vytiahneš z plazmy a aký z LCD. Zmenil by si názor, to mi ver....že to majú predajcovia tak nastavené je uplne jasné. Preferencia LCD je jasná...!!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

@Milan C

citace: ***a mám skoro 1,5 m plazmu...zoženie mi niekto také LCD???***

Myslíš svá slova vážně nebo si děláš prd*l.Je vidět,že "obhajuješ" něco,co už je OUT.Tady máš aspoň mašinu!!A pozor-je to LCD a má přes půl metru.,Tak příště budˇ u zemi a neplácej nesmysly.
Sharp lc-60le830E a můžeš studovat. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess

Sharp :)))? neblazni ani zadarmo....a len pol metrová? :laughing: :laughing: :laughing:

neplácej nezmysly....dělaš si (nevhodné slovo)....to sú tvoje slová!

Ja odpovedám: Jasne že si robím (nevhodné slovo), však tie zobrazovače poznam...len tu niekto porovnával neporovnatelne...LED za 1450 éček ... a pod.
:))) ahoj.

Milan C

Je to jasne, plazmaci sa tu navazaju do lcd-ckarov. Vzdy utocia iba ti, co maju plazmu. Ten, co ma LCD, iba vysvetluje, co mu vyhovuje. No ten, co vyhodil peniaze za plazmu a teraz lutuje, tak je nasraty a navaza sa do inych. Rv

xpirin
Registrace: 4/2011

@Milan C

pochopitelně 152cm neboli 60palcovka. Výbava-to nej xo může být a obraz?.Rozhodně lepší,než nějaká plasma :razz: :razz:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

...a LCD-čkári útočia na plazmákov.Vždy na plazmákov útočia majitelia LCD aj tak sa to dá povedat.Ved predsa nebude plazmák útočiť na plazmáka a opačne lCD čkár na LCD čkára...to dá rozum :)))
A ja vôbec neľutujem že mam plazmu, ani tých peňazí... to si ako na to prišiel? Ked budem kupovať ďalší zobrazovač, tak jedine plazmu, priateľu...ja pozerám očami,nie peniazmi..sa spamataj čo píšeš a o čom... ;)

Milan C

Mám LCD LED TV Samsung UE46D5500 a jsem naprosto spokojenej jak se spotrebou tak obrazem jak HDMI PC VSTUP DVB-T YOUTUBE proste kdybych mel plazmu a koukame na ni tech 11 - 15hod. denne tak za mesíc bych videl všechny loga v jednom a doplatek za elekrinu ani nemluvim palzma : 250-320Watt a tohle my zere 85-120Watt. R^ :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

jedině Pioneer PDP-LX5090 nebo 6090, ale pár let nazpět to už je nostalgie, sám mám NeoPDP TX-P42G15 a jako druhý LCD Panasonic 32" a sem spokojen

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

re: Milan C

Ziadny majitel LCD tu nikdy neosocil majitela plasmy, nenazval ho (nevhodné slovo)om, ani ho neposielal k ocnemu. Zato kazdy druhy majitel plazmy takto osocuje majitela LCD. Tak si to preber ako chces. Ja nemam problem dat za TV aj 2500,- EUR, ale nikdy nevyhodim peniaze za taku hlupost, ako je plazma!

xpirin

xpirin

obvykle sa nezapajam do tychto nezmyselnych diskusii o tom ci LCD alebo plazma, nuz ale ked uz pises o tom, ze plazma je "hlupost", zareagujem aj ja :)
Zhodou okolnosti nedavno sme s kamosom mali tesne vedla dvoch plaziem 2ks LCD. U HD sme volnym okom nebadali rozdiel, no U SD kanalov boli na tom oproti plazmam badatelne horsie LCD.
Mna teda vyhadzovanie penazi za taku podla teba hlupost ako je plazma nejak netrapi, kedze preferujem fajn obraz u vsetkych kanalov, nie len u HD

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@Sanca

neviem ši si trafil správne fórum,ale ak sa chceš dozvedieť viac,začni čítať tu: http://www.zkracovatko.cz/BrKmp2

doky
Registrace: 1/2007

Obvykle prskají majitelé LCD, protože za ty svoje tekutý krystaly vypláznou mnohem víc, než za Plazmu a obraz mají tragický :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Farel

ano plazma minulost ale nie súčastnosti....si zaspal dobu...

Milan C

doky , nuz ani tam to nie je o nic ine ako tu. Kazdy aj tam prezentuje len svoj subjektivny nazor podla toho, co komu viac z pohladu estetiky vyhovuje

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

xpirin

Ozaj treba ist očnému, lebo nevieš prečítať po sebe prvý príspevok...ty si prvý napadol plazmu, tak sa nečuduj a skludni sa. Á druhý, len tak narýchlo si spomeniem je Jamess...chceš ich ešte viac?

Milan C

Farell: Jenomže za ten svůj povedenej LCD televizor zaplatíš v pořizovací ceně víc, takže je sice pěkný, že má nižší spotřebu, ale na finále proděláš stejně. O 5.000Kč levněji mám Plazmu LG taky v plným HD, spotřeba 180W a velikost je 50" a ne 46" co máš ty. A teď už se můžeš leda tlouct do hlavy, jak jsi blbě nakoupil :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

ixpirin

...a presne ako píše Jozef u SD programov žiadne LED nemá na plazmu. Preber si to ako chceš...možeš mať LED aj za 3000 éček. Je to v technologii,ked plazma zobrazí lepšie SD vysielanie, resp.nie je vidieť na plazme tolko tých artefaktov ako u SD vysielania.Čiže kto vyhodil nezmyselné prachy? Ja určite nie. SD vysielania je stále viac ako HD..ked to bude opačne, budem rozmýšlať inak. R^

Milan C

@jozef BA

hej, z časti máš pravdu, že sa to tam začína niesť v duchu, čo mám doma ja, je najlepšie, ale určite sa tam dotyčný dozvie viac, ako mu dalo toto vlákno.

doky
Registrace: 1/2007

Iste, napadol som plazmu, ale nikdy nie majitela plazmoveho TV! To by som si nedovolil. Tak, ako ty osocujes mna. Nadavat mozes na LCD technologiu, ale nie na cloveka, ktory si kupi LCD TV. To je len jeho vec, co mu vyhovuje. Ja stale tvrdim, ze plazma je pre mna osobne blud a som nadmieru spokojny s tym, co mam. Videl som obraz na Panasonic TX-P50VT20E a bol som zhrozeny. Niektori moji znami maju doma plazmu a su s nou spokojni, to vsak neznamena, ze im budem za to nadavat. Ale naopak to neznamena, ze nebudem hovorit moj nazor na tuto technologiu, ked mne osobne sa ten obraz nepaci.

xpirin

ixpirin

Ale ja som ti nenadával priateľu, ani neosočoval.To by som si v živote nedovolil. Ja som ti len povedal, že by si mal navštíviť očného. A to uzná každý, nie je nadávka, ani osočovanie....že by rada? Ahoj a ostavaj v pokoji...

Milan C

Kaslite na to-ja mam tv ako kulisu a vobec mi nezalezi na tom,ako kvalitny obraz z toho lezie. A kde nie je obsah, ani najkrajsi obraz hoci aj na tv za melon to nezachrani.
Ale na tv vysielanie (hlavne na sd) je zatial vzdy najlepsia plazma a lcd-ckari sa mozu s obhajobou svojich omalovaniek aj po.srat.

Kasr
Registrace: 8/2008

Je to osocovanie.

xpirin

ixpirin

Tak je, ako to s tvojou LED. Ale pravda to chválabohu nie je....

Milan C

Přiznávám

mám plazmu,je mi osobně jedno co kdo preferuje,každý má svoje oči,ale brečet bude jen u sebe doma-chlubit se bude,při české povaze-ja koupil špatně,ty ještě hůř-jedině PLAZMA !!!stačí HDready/ :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra