![]() |
|
Plasma nebo LcdChci se zeptat co je lepsi,nejake nazory,dekuju,a jeste kdyz by plasmu tak jakou znacku,a kdyz lcd tak jakou |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211 | |
![]() |
|
xpirinJsi hloupej amatér, kterej viděl jednu televizi a to tu svoji a děláš tu závěry. Z takovejch odborníků je mě smutno. Asi ti "bliká" v hlavě.P.s. a profesionál se neživí poctivě? Běž se vycpat. Takovejm slovům máme věřit? Ty blikající plazmo! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
re: kubaJa viem, ze si frustrovana z toho, ze sa musis doma pozerat na tu mazanicu. Ale na mne si zlost nevylievaj. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
xpirinMazanicu maš ty :))) nepresviečaj nas o opaku. Nás nepresvedčíš... :)))Logika nepustí... My vieme ako vyzerá LCD mazanica!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcdtie najnovsie lcd oled som neskusal..ale co som skusal tak lcd preexponovane neprirodzene farby...zena sa take vyrazne farby pacia ale mne to bilo oci...zle sa na to pozera...ked chcem vidiet lunapark prasknem si dzointa a nie na to cumiet na lcd ..takze ked tv tak jedine plazma.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcdobcas idem k niekomu, ked ma problem bud s TV alebo sat, ci dvb-t prijimacom a mne osobne sa viac paci obraz na plazmach, tych co som videl, sam mam doma zatial iba 3 ks CRT, blikanie plazmy som si vsimol iba ak bola prepnuta na 50Hz, obraz na LCD mi pripada ako obraz namalovany temperovymi farbami, kdezto obraz na plazme mi pripada viac realnejsi, vzdy to bol obraz SD rozlisenia, pretoze doticni vacsinou nemaju HD, kolegovia maju aj plazmy aj LCD a jeden kolega meral spotrebu jednej aj druhej a LCD uz nie je na tom az tak dobre, mala o nieco mensiu priemernu spotrebu, ale nebola to nejaka zavratna cifra |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcda napriklad pozerat analogovu kablovku cez lcd a cez plazmu je o inom...na lcd je obraz nepozeratelny...plazma v pohode si poradi s tym..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
xpirinNeberu ti to, pokud se ti líbí krásná omalovánka, tak prosím. Kdo chce televizi, koupí plazmu. Když LCD tak jedině Sony Bravia, ta se dá jakeštakeš zkousnout. Ale to jsme cenově jinde.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tulenPřesně jak píšeš. R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
@Milan Cnevím o jakém fóru se bavíš? Tady jsem už nějaký rok a je tady fajně až na pár mimoňů,,že? :-) Jinak jinde nejsem jen tady. Takže sklidni hormon.Prde*l děláš zese jen ty a tady a k tomi včemu ještě i dobrovolně.Tak v to m pokračuj.Bude legrace... :laughing: :laughing: :laughing: :razz: :razz:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
jamess96Myslím, že tvojim smerom som sa už vyjadril.... |
Milan C
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcd...a tu "legraci" majú všetci ostatní s teba, čudujem sa že to nevidiš...ako tu obhajuješ tu mazanici čo maš doma :razz: Tiež v tom pokračuj, bude legrace.... :laughing: |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cještě mne vysvětli to cizí fórum,kde mám jako být.Moc by mne to zajímalo! Jinak mazanice na Sharp X-Gen (first gene) neexistuje ani na SD kanálech.Jenže ty jsi takovou tv vživotě ani neviděl.Ona se tady ani neprodávala(pokud vím).Mám ji z Německa a její cena byla ze začátku(r.2007) jako nová Fabie,takže?.Nevíš,že LCD je i s ůhlopříčkou větší než 150cm-sám si to písnul.Tak co.Kdo neviděl ani neví a ty si toho neviděl teda mnoho takže víš co... Můžeš jít s tou svojí plazmou někam.A pokud nevíš kam,tak je to tam,kde nikdy slunce nesvítí a ani nebude :laughing: :laughing: :laughing: :sly: :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Všetko len keci....už sa nestrapnuj.Už ti to tu viacerí vysvetlili, a nielen tebe...škoda nepochopil si. :crying: |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cpořád čekám.Jaké to bylo to fórum,kde mám jako být???_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Milan Ca kdo jsosu ti "všeci"? Stejní "borci" jako ty.Kdo neviděl,neuvěří a hlavně kdo nemá,tak závidí :razz:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Hlavne, že Ty si tu NAJJJJJJJJJBOREC. Trocha skromnosti,menej kecov , lebo nad teba tu nie je. U nas bol taký jeden "lenon" a zle skončil...Pre teba bude LCD a LED no.1 pre mňa a mnoho ďalších nie...oči nepustia.Bol u mňa pred časom kamarát, ktorý si kúpil LCD Philipsa za nejakých 2100 éček. A keď videl môj obraz, na mojej "posranej" plazme skoro skolaboval...Nechcel veriť. To mal s tých fór a diskutujúcich čo tu nadávajú na plazmu a kúpil si to, čo mu poradili. Teraz nadáva...Ty to vidiš inak , iní tiež inak...tak čo, poserem sa? Nie. Končím!!! R^ |
Milan C
![]() |
|
Velmi podobnýaž vyhrocený hovor na stejné téma jsem před 3 lety vedl s mým bratrem,koupil jsem panas.42px80,bratr lcd samsung,a švagr/viděl plazmu u mně/totéž -tedy 42px80,celé ty tři roky když na to přišla řeč jsme byli v sobě,švagr byl spokojen tak nezasahoval !Jaké bylo překvapení,když lcd odešlo do věčných lovišť/ale to se mohlo stát komukoliv/,při návštěvě-na stojanu stála plazma 50 palců samsung !!!Ponaučení si k srdci stejně nevzal celé,měl vzít paňasa,určitě to udělal proto,aby mi zahrál na nervy !!! :))) :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@Milan Ccitace *** Bol u mňa pred časom kamarát, ktorý si kúpil LCD Philipsa za nejakých 2100 éček. A keď videl môj obraz, na mojej "posranej" plazme skoro skolaboval.***a ty se mu jako divíš??? Já bych také skolaboval a v ytrhal si všechny vlasy a možná i něco více :sly: :sly: :laughing: :laughing: Několikrát jsem se tě ptal na to fórum,kde mám ůdajně být.Neodpověděl si protože nikde jinde než zde,"neexistuji".Nejsem na žádném jiném fóru ani na Facebooku bo si "chráním" soukromý.Tím končím konverzaci s borcem jako ty.Zbytečná ztráta času... ;P ;P :razz: :razz: Takže vyliž!!! :dead: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Nápodobne, borče...a prečítaj si aj príspevok "spyka" , aby si mal rozhľad a nie klapy na očiach ako kôň ;Pa to forum sa volá www.(nevhodné slovo).com |
Milan C
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdJá zírám, co zde plazmáci píšou za nesmysly o led a LCD.Proč by měly mít přesycené nebo nepřirozené barvy? Jaké si to člověk nastaví, takové to má. Já na své LCD LG můžu štelovat každou barvu zvlášť a ještě k tomu v různých parametrech! A že LED a LCD je to samé, akorát se liší typem podsvícení? No nevím, nevím. Mám za to, že full led funguje úplně jinak. Tímto nechci něco vyzdvihovat a něco pomlouvat. V každé technologii mám své favority. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdLED funguje stejně jako CCFL. Z toho je vidět, jak výrobci svoji zcestnou propagandou dokážou vymýt lidem hlavy :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdFull led nefunguje jako CCFL!!! U full led nedochází k zakrývání diod, ale k jejich zhasínání.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdTo je sice možný, ale LED stejně jako CCFL slouží pouze na podsvícení a jinak je to pořád technologie LCD. Ty diody tam nic zázračnýho nevytvoří, maximálně bílý fleky po obrazovce (clouding)! |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE:jamess96ja som to tu už písal ,,tak to zopakujem..95 percent populácie na Slovensku a v Česku nedá za televízor viac ako 700éčok.Že Ty kúpiš TV za cenu raketoplánu je tvoja vec,ale zase nemôžeš potom porovnávať neporovnateľné....Mal som možnosť nedávno porovnať LCD a plazmu ,rovnaká uhlopriečka,približne rovnaká cena cca 650,už neviem presne.pustili sme do nich analog káblovku - výsledok..LCD hnus - plazma pozerateĽná.ako vždy prečo?LCD velmi výrazne zobrazí všetky nedostatky nekvalitného signálu,plazma ich zamaskuje podobne ako CRT.takže môj názor je pokiaĽ nemáte 100 precent HD signál od A po Z tak jednoznačne plazma |
ozon1
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdTakže, lidi, pokud máte plazmu, klidně běžte do Digi Tv. Budete mít super obraz. :))) :))) :)))VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211 | |
![]() |
|
![]() |