Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plasma nebo Lcd

Chci se zeptat co je lepsi,nejake nazory,dekuju,a jeste kdyz by plasmu tak jakou znacku,a kdyz lcd tak jakou

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plasma nebo Lcd

@Sanzi, taky porovnáváš s takovým křápem nejnižší řady, navíc ještě určitě nastavenou z výroby, ne dlouhodobějším sledováním. U ledek se toho nastavuje mnohem víc než na plazmě, tím pádem se toho dá i víc zku.vit

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

U ledek můžeš nastavovat co chceš a zk.urvený to bude téměř vždy.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Ano samozřejmě, dokonce ti věřím i to, že jsi chytřejší než všichni od Sony, Philipsu atd, kteří už od plazem upustili.
Tušil jsem, že se tě měli nejprve zeptat. Tak sorry.

Tomik535

Tomiku, jen je škoda, že jsi viděl jen tu tvoji telku a už házíš invektivy. Zrovna Sony LCD nebo LED umí, ale Philips, ....... to je holý neštěstí. Já totiž tomíku neplácám zbůhdarma, jako ty, já to denně vidím u zákazníků.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Myslíš si, že mám potřebu ti něco dokazovat, ty tvoje telko?

Tomik535

To ti opravdu věřím, že nemáš!

kuba

Tomíku,

odchod od plazem je ekonomicý ne obrazový,to ty určitě dobře víš !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko..

Přesně tak. Stačí zajít do kšeftu a tam ti to vysvětlí, plazma je přeci přežitek, jděte z dobou LCD nebo LED, to je přeci pokrok! Takové a podobné zhovadilosti prodavačů vedou k prodeji hrůzostrašnejch TV LCD nebo LED.

kuba

Ano a proto led 107 stojí 40K a plazma 10.

Tomik535

Tomiku,

co to je za zhovadilost, že nadpis musí mít minimálně 7 znaků?

kuba

Ano, a jsme u toho, plazma s vynikajícím obrazem stojí desítku, rabat v háji, zisk výrobce v háji, tak je potřeba zblbnout zákazníka aby kupoval předražené LEDky a zase byl bezva kšeft!

kuba

Chtěl bych mít tvou potřebu si stále dokazovat jak jsi dobře koupil :)

Nutí tě někdo tam psát jediný znak?

Tomik535

ANO mám

plazmu,hodně známých/včetně mého zatvrzeleho bratra/na ni z led lcd přechází,koupíš lcd taky za 10 ,a to je právě ono-nikdo nedá za kvalitní ledku 40-50,a vo tom to je !!!

spyko

Tomicku, tentokrat vedle. Snad se trefis priste.

kuba

@spyko______

myslím si,že nemáš pravdu,ale přít se pochopitelně nehodlám,bo se tady opět ozve "stádo dutých hlav".Za tebou míněnou částku už pořídíš něco,na co se dá dívat.Vpomínám si,když jsem v 90´ viděl Sony(projekt.tv))Byla to šílená bedna s repro pod obrazovkou (něco málo přes metr)a stála neuvěřitelných 290k Kč-v té době.A "prodávala se-ne že né!!!" A dnes? Co to je 40k Kč a máš větší možnosti než tehdá!!!
Ale každý má své nároky a hlavně možnosti.
Éto vsjo ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

For je v tom, ze 99% lidi to opravdu neda. Potom koupi za patnact tisic a je nadseny z omalovanky.

kuba

co to je za zhovadilost, že nadpis musí mít minimálně 7 znaků?
Nutí tě někdo tam psát jediný znak?
Tomicku, tentokrat vedle. Snad se trefis priste.

Když už si dovolíš nadávat na nějaké pravidlo, musíš mi to vysvětlit. Takže letíš za spam, nehodlám se s tebou dále přetahovat.

Tomik535

jamess96

neviem kde zijes ty, ale cca 80 percent ludi (urcite aj viac ,ale radsej napisem menej) neda za telku viac ako 15k, ludia maju problem prezit zo svojich vyplat, pokial su tak stastni, ze maju robotu

mjamriska
Registrace: 4/2003

@mjamriska

K tomuto se nechci vyjadřovat,ale chápu...Ale určitě to není 80% jak ty píšeš.Možná tak 15% ..To je ale věc každého,jak se popere s životem...

jamess96

15 si dal velmi nizke cislo, ale budes asi s BA tak preto

mjamriska
Registrace: 4/2003

Jamessi

to co zde tvrdíš je největší chybou relativně dobrě situovaných/pokud nejsi za vodou/,60%lidí si na tu tv musí pujčit/ i na tv do 20k/,20%si ji koupí bez problémů,ale hodně si rozmyslí jestli za 40-50k,je taková doba ,mjamriska má pravdu,pokud to nevidíš-optruj tě noha páně !!! :O

spyko

Ano stádo dutých hláv na čele s tým, čo to napísal....LED IN:laughing: :crying:

Milan C
Registrace: 4/2006

Ty vole toto vlakno este stale zije,davno som nanho zabudol!
Co sa hadate ako deti.Plazmy su lacnejsie vsetci vieme preco,lacne lcd je na (nevhodné slovo)!Drahsie co sa lahko vyrovnaju s plazmou zase su drahe pre vacsinu ludi.A este jedna malickost,strasne vela ludi si nevie nastelovat obraz,jedine co im mozog este spracuje je volume +- a jas +-.To vidite na niektorych vlaknach co su za otazky.Inac celkovo europa ide do (nevhodné slovo)e s vyrobou kvality, vsetko bude dirigovat cina,mozeme sa podakovat europskym politikom za posledne destarocie,kde priviedli europu,do zadku cine!Lebo to vsetko vyriesi trh,tak teraz cina vsetko vyriesi,este budeme plakat.A kubo ked philips je hruza tak si asi mimo alebo na trave,inak by si to nemohol napisat..

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@spyko______

ano,vím jaká je celková situace.Před 3roky jsem přišel o bezmála 2mil v akciích a dost dlouho jsem to rozdýchával.Pak ale přišlo ůplně něco jiného.Když ti umře někdo moc blízký,žádné peníze ti nepomůžou a ničím se to nedá nahradit.Všechno pak ztrácí na ceně a člověk přestane věřit i tomu,co bylo prioritou.Proti všemu jsem už imunní a myslím,že co bylo před 3lety už nebude,ikdyž vše tomu nasvědčovalo.Ale příjdou dost velké změny.S tím člověk musí počítat...Jak jsem psal předtím,nechci to rozebíra.Je to dosti citlivé téma a nechci se nikoho dotknout...

jamess96

@Milan C

že si zareagoval zrovna ty mne vůbec nepřekvapuje.Ba naopak ...Lituju tě . :razz: Adios amigos

jamess96
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra