Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

amiko alien - emu

Zdravim,

tak sem nejak rozchodil amika aliena - emu - ale nefungujou mi C+ NL na 19E. Klice mam v softcam.key dobre dle najmsat.com
, bohuzel furt tma, nemusi byt nejaka novejsi verze mgcamd - od ktere to az funguje? Bulsat, ORF, biss key - fungujou

jurasek
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně

jurasek

Keby si trocha sledoval dianie,vedel by si o znamom borcovi,ktory mgcamd opatchoval.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

muzes mi dat nejake blizsi info? ja mam amika teprve od stredy, takze jsem v tom tezkej novacek a samouk. Uz se mi alien povedl rozhasit ze nechtel se ani zapnout :))) tak jsem musel nahrat novej FW.

jurasek

RE: amiko alien - emu

ja nevim, proc kdyz chces verzi pro sh4 proc koukas na download pro nejaky amiko parodie. proc se nekouknes do downloadu pro linuxovy stroje ?? tam je mgcam pro sh4.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

nizozemci samozrejme jedou, jen si to chce poradne precist textak co k tomu je.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Nizozemci jdou,ale bez "Orange".Ta Zee stále 0.Dále jsem nezkoušel.Zatím jsem neměl čas. Rv :)

zzaner

bublajs

OK, nizozemce jsem rozchodil, ale jsem rad ze jsi napsal ze muzu vzit jakykoliv mgcamd.sh4 pro linuxove pristroje, ja si prave myslel ze to musi byt nejak upraveno primo pro Aliena, aby to vzal ten Spark, jak dojdu domu tak to poradne prostuduju a snad se dostavi uspech :)

jurasek

Niejake zee(rusky) na 13 e mi idu.Ale nejdu mi cryptoworksy na 4,8e ,ale nekontroloval som keys,potom sa popozeram a uvidim.Aj niejake biss.(ale vsetko asi chyba u mna,nemal som dost casu skontrolovat)

Kasr

Zee rusky-dobru blbost som napisal-iba zee russia.Inac niejaka india,alebo nieco podobne.

Kasr

kasr

Ja na tom zee ted pracuju, mam mcamd 1.37 a nerozumim souborům replace.list je tam napsane toto:

# replace old with new {{ sid } { caid } { provid } { ecmpid } { newcaid } { newprovid } { newecmpid }}
# put this ECM on top {{ sid } { caid } { provid } { ecmpid } { 0 } { 0 } { 0 }}
# replace old caid - newcaid example
X: {{ 608 } { 626 }}
X: {{ 622 } { 628 }}

to mam nejak upravit nebo to jenom nakopirovat do var/key?
do tohoto adresare jeste kopiruju softkam.Key.sh4 a mg_cfg, softkam.key uz tam mam no a pak do adresare var/bin dam mgcamd.sh4. V pluginech v receiveru vypnu a zapnu mgcamd a furt mam tmu. Kasr, muzes mi prosim poslat na mail jiri.vlacilik@volny.cz tvoje soubory co mas ve var/key a var/bin? to uz pak musi jet.... dikec

jurasek

ja to tvoje amiko vubec neznam, ale mgcam bere defaultne fajl softcam.key bez sh4, ale treba ti to spousti takhle, me se to nezda, muselo by to bejt takhle definovany v mgcamd.cfg
replace.list v adresari var/keys soubor definuje preklopeni jednoho caid na druhy. prvni radek preklapi caid 0608 na 0626 a v tom formatu musi bejt zapsanej i key. ne tedy I 0608 ale I 0626 pricemz ten klic je stejnej. v softcamu muzes mit zapisy pro obe moznosti. 0608 i 0626. to same plati i pro 622 v dalsim radku

bublajs

bublajs

replace.list - takze s tim replace.list s tim uz nic nedelam? jenom ho nakopiruju do var/key? a pak staci mit softcam.key kde budou klice ve formatu 0608 a 0626 - to preklopene. A melo by to slapat?

jurasek

pokud odbornici z adio amigo nevymysleli nejaky unikum tak asi jo
jo a aby ti sel csat tak musis upravit priority list.

bublajs

bublajs

vcera jsem s tim bojoval, nahraval mcamd 1.37 Bulsat, ORF, C+NL šlapou ale ZEE TV ani tuk. Klice v softcam.key mam oboje - 0608 i 0626. Muzu te poprosit neposlal bys mi tvoje mgcamd? to co mas ve slozce bin a ve slozce key. Pak bych videl co kde mam blbe. Moc by mi to pomohlo.

jurasek

Máš pravdu,zatím se mně ta zee neotevřela na ničem a to ůdajně by měla i na octagonu.Nění to FW nějaké(????).Něco tomu chybý!! :) Rv :)

zzaner

zee v pohode, ale v mgcamu se mi nepodaril sitel. ani kluci na abecku nebyly uspesny
ve varkeys mam mg_cfg a priority,replace, ignore a newcamd vse list, autoroll.key a softcam.key v bin je k mgcamu jen mgcamd. pracuj s tim z konzole, aspon uvidis co se deje

bublajs

bublajs

jedine co nemam ve var/key je ignore. ten namam ani v tom mcamd 1.37 co jsem stahl na abecku. jinak tam mam vsechno s atributama 755. Zkus mi prosim poslat az budes vecer doma ty tvoje soubory, zkusim to tam nakopcit.

jurasek

nic ti posilat nebudu, protoze v tom nevidim zadnej smysl. aby si pochopil kde je vlastne problem, musis na to prijit sam
konfiguraky nepotrebujou atributy 755 ale je to vlastne jedno.

bublajs

bublajs

Porad si s tim lamu hlavu, neco musim mit blbe nastavene, asi mg_cfg, tam je moc radku kterym vubec nerozumim. A odkud mas ten ignore list? na ten jsem nikde nenarazil.

jurasek

tedka sem overil zee a to maka OK ale sitel nic, zkusil sem i 137 a oboje se tvari uplne stejne. v 138 nevidim zadnej posun co se hlasek tyce.
pak je tu jeste jedna moznost, ze mas v autoroll zapsanou nejakou blbost. na tom sem taky skapal

bublajs

bublajs

rozumis tomu autoroll? kdybych ti to nekam poslal na mail, jestli by ses mi na to kukl. A nemam zkusit z abecka na flash disk vhodit celou rozbalenou slozku mgcamd 1.38 a natahnout to pres flash disk do aliena? nebo to vyjde uplne na stejno kdyz to tam kopiruju pres ftp? jo a co jsi myslel tim ze mam zkusit v konzole jak mi co reaguje? to se da nejak prubnout pres ftp jestli to čte treba klice?

jurasek

tak klice to asi cte kdyz ti neco jde.
autoroll je defakto to samy co softcam. zkontroluj jestli tam pro zee nejsou stary polozky

bublajs

bublajs

no ja mam v autoroll nejaky divny klice, je tam nagra 1 - TELECLUB - strasne dlouhej klic, nagra 2 - CABLECOM N2 - strasne dlouhej klic, KABEL DIGITAL HOME - taky dlouhej klic, a posledni je TV GLOBO - dlouhej klic. To je cele nejake divne jestli v tom autoroll maji byt nejaky klice.

jurasek

tak už mně na Pingulovy jde i Zee,ale to dalo fušku. :)))

zzaner

zzaner

a cim to bylo ze to nefungovalo? odkud mas stahle mgcamd? nemuzes mi to poslat mailem?

jurasek

Mcas mám 3 krát.Dle potřeby mohu dopisovat klíče,nebo použít automat.Momentálně mám zapnuto:plugin mcas v 13 s+mgcamd sh4.

zzaner
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra