Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

natgeowild na Skylinku s problemami na Ice karte

Ahojte dnes som chcel pozerať Natgeowild na Skylinkucez Ice kartu, ale každú chvilu mi vypadáva obraz aj zvuk. Na iných platených programoch to nerobí. Robí to na Natgeowild aj niekomu z Vás, alebo to robí iba mne? Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

svejo
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Asi je to

normální stav protože stále se dá všude číst že někdo má problém s příjmem Skylinku.Moc brzo nasadil Skylink neotestované karty.

Kultur
Registrace: 3/2010

Tak uplne normalny stav o nie je

Mne bezi NatGeoWild na ICE karte rovnako ako ostatne programy (seknutie len prilezitostne). Prijimac je Technisat HDS2 Plus, modul Mascom EasyTV twin. Mozno docasne problemy na strane Skylinku alebo Towercomu. Ak sa problem trvalo prejavuje aj u inych programov v holandskom multicrypte, je potrebne vyskusat iny firmware do modulu, iny modul, iny FW do prijimaca atd. Vela zdaru.

namorvx
Registrace: 1/2006

Kultur

Co to píšeš za nesmysly? Já třeba mám 3 ICE karty od Skylinku ve třech přístrojích a žádné problémy nemám.
A kde všude se dá číst že někdo má problém s příjmem Skylinku? Nesmíš do toho počítat ty, kteří se neumí pořádně seštelovat své přijímací zařízení. Kupujte pořádné přístroje a problémy mít nebudete.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

se dá všude číst že někdo má problém

samozrejme, ale tí čo nemajú problém nič nikam nevypisujú :-)
a samozreje, že je ich veľká väčšina

mmc
Registrace: 1/2006

se dá všude číst že někdo má problém

pretože se dá všude číst, že každý chce niečo do 50EUR pretože je nenáročný a stačí mu len super obraz, HD kvalita, nahrávanie, emu, šering, twintuner, prehrávanie nejakých tých mkv a ešte zopár drobností. Hlavne aby to bolo zadarmo a nebolo už treba platiť ani za programy tým nenažrancom. A potom si títo ľudia kúpia k tomu ešte papierovú anténu, miesto koaxu dajú špagátik (však keď to ide 36000km vzduchom ten kus to môže ísť aj po špagáte), monoblok, ktorý nevedia nastaviť ani len v tom lacnom prijímači nie to mechanicky na lavore.

Takže títo ľudia potom vypisujú o tom, ako provideri predávajú neodskúšané karty, seká im obraz a pod. Ale že oni majú pochybný STB s ešte pochybnejším FW o tom ani slovo.

Svejo, máš pravdepodobne anténu, ktorá nie je 100% nastavená.

Dagy2
Registrace: 11/2010

tak fajn

hlavně že jste spokojeni já tedy ne.

Kultur
Registrace: 3/2010

RE: natgeowild na Skylinku s problemami na Ice...

Jsme spokojeni.Nic neseká R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

je to jednoduché

používaj normálny funkčný prijímač.
SkyLink u mňa beží 3 roky v priemere 8 hodín denne. Výpadok som zaznamenal možno 1÷2 krát, rovnako za tie roky mi STB nenahral 1÷2 nahrávky
A/ Prečo by som teda mal byť nespokojný
B/ prečom mám veriť tomu že niečo seká, nejde, štvorčekuje keĎ som to v živote na svojej telke nevidel?

Dagy2
Registrace: 11/2010

natgeowild na Skylinku: Dreambox 800hd nejede zvuk,500 sd zvuk jede.Karta CryptoWorks.

marecek29
Registrace: 7/2009

SKYLINK/NAT GEO WILD CZ

Zdravím,

Od 27.10. kanál NAT GEO WILD je dočasně
šířen jinou distribuční trasou. Česká
audio stopa má v některých případech
problémy na trase a nejsou vysílány ani
české DVB titulky. Problémy se objevují
také u koncových zákazníků.

Problém má za důsledek na některých
přijímačích sekání obrazu či úplného
výpadku na dobu několika vteřin.

SKYLINK již o tomto problému ví a učiní
tak v krátké době nápravu.

(zdroj: SkyLink)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

Dreamsky NXP 256HD / ICE karta ...NGC Wild:
1. Audio stopa CESKY - ide len zvuk !!!
2. Audio stopa BULHARSKY - vsetko OK
3. Audio stopa ANGLICKY - vsetko OK

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra