Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

EASY TV modul od mascomu

Zdravim lidi mam mensi problem s timto modulem MASCOM TWIN (Easy.tv), kdyz tam vlozim Cryptoworks kartu od UPC 01397... nebo CSlinku 04295... tak mi nic nejede, ale muzu se podivat do modulu ze tam nejaka karta je a muzu ji prochazet a stejenak programy nedekoduje. Kdyz tam dam karti od skylinku 03436... tak ji normalne prochazim a programy jsou normalne dekodovane. Nevite co s tim modulem by mohlo byt? Zkousel jsem i refres modulu, ale nic nepomohlo.

therock
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EASY TV modul od mascomu

Stáhnout poslední soft z družice (1.23), zvolit výchozí nastavení a napsat co to dělá.

Pitomec
Registrace: 9/2011

U toho softu 1.23 je v Menu modulu možnost přepnutí buď na Cryptoworks, nebo na Irdeto. Funguje to...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

pravda

vsetko je pravda co tu napisali, plus ze s UPC kartami ako aj cistym Irdeto
u CSlinku ak uz mas ten su problemi u niektorych prijimacov (TechniSat) hlavne v kombinacii aj s inymi modulmi a pod. Pozri si Mascom.cz pre dobre nastavenie toho modulu: 2karty, dynamic atd atd

krikri
Registrace: 3/2010

Tak nakonec se mi tam podarilo rozjed nakonec v modulu cs link i skylink ale je problem kdyz tam pustim filmbox jednou jede jednou nejede a filmbox extra nejde vubec. kdyz vytahnu skylink a necham taam jen cs link tak to jede oba dva programy. Aktualizaci jsem neprovadel protoze neam naladenou astru 19,2
Pomuze upgrade? nebo je to vlastnost tech karet ze nejedou zaroven filmbox pri vlozeni obou karet.

therock
Registrace: 3/2011

Upgrade SW je v tomto případě základ, takže pokud tím nezačneš, tak se nikam dopředu nepohneš.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra