Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Přidání JOJ HD a Barrandov HD nejisté

Je mi jasne ze sa im nechce, ale mali by pochopit, ze ked sa uz rozhodli ponechat neplateny balik, tak by tam mali byt vsetky kanaly bezne dostupne v DVB-T a ked chcu zostat konkurencie-schopne, tak by mali ponukat aj HD kanaly.

Problem je vo financovani, neviem ci len ja, ale nevidim dovod pre Barandov HD, naopak JOJ HD ma ako jeden z mala kanalov a asi ako jediny v SR vela nativneho obsahu v HD.

Mozno by som prehodnotil niektore zahranicne platene HD kanaly, Markizu HD (ak si to neplati sama samozrejme) a hlavne Primu HD - ta vysiela len v CS Linku, cist upscaling, je to nezmysel drzat taky kanal a nepridat JOJ HD s filmami a serialmi v natovnom HD.

Mozno by som poradil M77 oficialny prieskum cez e-maily, prip. na parabola.cz, nech si ludia vyberu ktore kanaly chu a ktore nie, lebo aj ti ktori maju len gratis, tak mozno maju 1 kartu kde maju platenu ponuku a 3, 4 dalsie so zakladom.

Co vy na to?

Dreamer
Registrace: 7/2004
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink: Přidání JOJ HD a Barrandov HD nej...

Ted jsem přišel a koukám zatím slovenské programy nejsou přeladěny.Zítra asi taky nebudou co máte svátek né?

pavelmo
Registrace: 6/2011

pavelmo

ano vy ste mali v piatok mi zajtra ;)
ale do konca týždna to môže už byt uvidíme

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

RE: Skylink: Přidání JOJ HD a Barrandov HD nej...

Jedna vec sa mi páči. Pri Digi sa nadáva na Rumunov a pri Sky a CS linku sa začína nadávať na Holanďanov. Len prečo nie vlastne na Luxemburčanov? Veď odtiaľ je M77

LuboTS
Registrace: 5/2006

STV

A CO TAK STV HD ? ako ma ceska tv. Urcite lepsie sportove prenosy v HD , to vsjo !

dreamko
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra