![]() |
|
Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD8000Chcem Skylink do Vantage HD8000 a neviem či kúpiť IRDETO alebo ICE (ak sa ešte dá zohnať).Vantage HD8000 s ICE funguje a tuším niekomu aj s IRDETO. Rozmýšlam, že ak by v budúcnosti uni čítačke nepracovala s IRDETO, tak istejšie bude ICE pre CryptoWorks. Čo myslíte ? Alebo bude Skylink postupne kašlať aj na ICE tak ako teraz na CryptoWorks ? PS: Dajú sa pri registrácii karty pre ČR prijímať slovenské programy (Markiza, JOJ) a opačne ? |
Maxxes
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Rozhodně ICE, IR vyhazuje hlášky.PS: zatím ano |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Do Vantage 8000 rozhodne ICE, nejen kvuli hlaskam ale i z jinych duvodu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Mám 8000HD a provozuji v něm ICE bez problémů, podle různých diskusí jde čisté Irdeto jen v některých FW...Také bych do tohoto přijímače doporučil spíše ICE. |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Ja mámVantage_025701.hdp Neoficiální FW IR, ICE Cryptoworks čítačke OK Keď budúcnosti broblémi tak SkyLink CI Modul alebo Mascom Mám doma tie moduly, hlášky sa dajú vypnúť Mascom CI Modul zase univerzálný ide tam Cryptoworks, IR, ICE Ostatné Mascom CZ CI Moduly R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...J a: môžeš prosím konkretizovať aké iné dôvody ?Nemyslíte, že o pár rokov bude zase "akcia" výmena pre karty ICE ? |
Maxxes
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Vantage HD8000S, FW Jepssen, v uničtečkách karta Skylink Irdeto ICE a CSLink Irdeto, obě bez problémů, bez hlášek. Pokud se dá sehnat karta Skylink Irdeto ICE, tak ji určitě vem. Kartu Skylink Irdeto jsem neměl možnost vyzkoušet, jen CSLinkovou. |
geronimo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Důvod proč raději kartu Irdeto ICE je ten, že její provoz je Vantage HD8000S bezproblémový. S kartou Skylink Irdeto mají někteří uživatelé problémy, například jim nechodí zápisy na kartu, takže pak musí dokoupit CAM modul, který ale zpomalí přepínání kanálů. Já koupil CAM modul Mascom do televizoru s DVB-S2 tunerem, tak jsem ho vyzkoušel s kartou CSLink Irdeto i ve Vantage HD8000S a kromě pomalého přepínání kanálů se mi to hádalo s interní uničtečkou s vloženou kartou Skylink Irdeto ICE. V uničtečkách bez problémů, rychlé přepínání kanálů. |
geronimo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...S modulem SMIT CI+ IR s označením SKYLINK READY, Irdeto bez problémů, jen při zapnutí přijímače nabíhají stupidní hlášky inicializace karty, autentizace karty. ICE karta v neofiko sw bez problémů. ICE karta s originál modulem Philips CW (nejlepší CW modul), bez problému. O víkendu odzkouším ICE kartu v EuroCAM CW modulu.------ Maxxes:ICE karta dekoduje systém Irdeto a emuluje zároveň systém CW pro starší přijímače. Funguje jak CA modulech CW, tak IRDETO. Při odpojení IR bude ICE karta fungovat i nadále. Redakce by mohla spolu s reautorizací karty, TOPovat ve fóru i funkci ICE karty pro oba scrambl. systémy. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Vdaka, a teda české programy (Nova, Prima) pre slovenských úžívatelov idú stále všetky ? DAKUJEM |
Maxxes
![]() |
|
RE: Skylink ICE alebo IRDETO pre Vantage HD800...Ano, ceske programy idu stale a vsetky. Tusim pri prenosoch z OH a F1 boli regionalne obmedzenia, inak vsetko OK .AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
![]() |