![]() |
|
domácí kino - Soundbar ano/ne?má někdo zkušenosti s tzv. "Soundbar", právě předělávám byt a kabely se mi nechce tahat přes celý byt a zakopávat je do zdi příp. je dávat do lišty. Jde mi o to zda takový systém dokáže alespoň navodit iluzi "prostorového zvuku", bohužel jsem neměl nikde možnost to slyšet na vlastní uši, navíc u modelu co mám ve výběru (LG HLX56S) je Blu-ray,přhrávač co dá mkv a bezdratový subwoofer, díky předem za zkušenosti a názory http://www.mall.cz/domaci-kino-blu-ray/lg-hlx56s?v=492581 |
lucanyb
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: domácí kino - Soundbar ano/ne?No čo už asi tu nikto nepočul poriadný kvalitný subik,ale čo už počuvajte si na čom chcete :8)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: domácí kino - Soundbar ano/ne?pro zajímavost (někoho by to mohlo zajímat) další recenze na soudbar od LG http://www.dvdextra.cz/hardware-recenze/soundbar-lg-drzitel-eisa.html?diskuze=1&zbozi=soundbar-lg-drzitel-eisa& |
lucanyb
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: domácí kino - Soundbar ano/ne?pierrepetr, zase tak jedno s tou lokalizací to není.Také jsou vyšší sestavy s dvěma a více subwoofery. Myslíš že mohou být u sebe? Určitě ne. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
tady jeřeč o jednom,pokud dva i deset,mohou být u sebe,ale musí být živeny stejným signálem a se stejnou fází,což může být problém pokud jsou aktivní R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
hifiřekl bych, že pokud nejsou záměrně otáčené fáze v těchto dvou subbasech, tak se spíš doporučuje, aby byli co nejblíž k sobě. Taková firma D&B dokonce jeden ze tří basů otáčí dozadu a eliminuje tím zpětné vyzařování, ale to je už trochu mimo téma treadu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: domácí kino - Soundbar ano/ne?No, já jsem zase ( už nevím kde ) četl článek včetně fotek, kde se umísťoval druhý subwoofer za diváka. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |