Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sky UK karta

Nazdar pani.

Mam freesat kartu na ktorej vyprsali zapisy a nejako sa jej nechce aktualizovat (bola v prijmaci VU+Duo s cccam 2.2.1 celu noc). Dal som ju aj do Sky prijmaca Samsung Sky+HD a tam tiez nic a vypisuje This is wrong card for this set top box. Samozrejme box nie je parovany s touto kartou nakolko to vyuzivam iba na freesat sky. Nechavam to zapnute na Pick TV. Pred dvoma mesiacmi zapisy presli normalne. Nejaka rada? Dikes ;)

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky UK karta

mně taky nefunguje :))) je to asi tři až pět dní co chcípla.
zatím jsem jí nezkoušel oživit, trvá to dlouho. normálně se píše, že v tom Sky Boxu by měla v každém případě naběhnout. ale může to trvat klidně dva dny!

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

diky, takze cakam dalej a nechavam ju v skyboxe. dufam ze neni uplne dead lebo tuto hlasku este box nepisal :lookaround:

dvbinfo

ta hláška bude normální. ale ať se na mě nikdo nezlobí, ten dvoudenní update není zrovna ideální :))) chápu že mají 10 miliónů abonentů, ale ....

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

U mna tak isto problem s novymi zapismi. Doteraz mi to vzdy nabehlo na linuxovych strojoch ale teraz uz treti den nic. Zeby nejaka zmena?

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

potřebujeme tady na fóru novou službu. refresh FREESAT UK :laughing:

vortimond

Já mám na svém Dreamboxu DM-800 nainstalovaný CCcam 2.1.3, protože pod ním oživení karty funguje. Zkoušel jsem všechny novější verze a tam už to z nějakého důvodu nechodí. A většinou to trvá minimálně přes noc, někdy i delší dobu.

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

hotovo

takze dnes rano to nabehlo. podotykam ze v origos sky+hd boxe nakolko cez cccam sa im nechcelo :(
zapisy platne do 29.12.2011

dvbinfo

a este doplnim ze Sky Freesat uz asi nebude mat vyuzitie nakolko sa planuje presun tych najzaujimavejsich kanalov Rv na A1N. Uvidime ci bude Sky vyvijat nejake aktivity na zatraktivnenie ponuky... skor ale nie

dvbinfo

@dvbinfo: otazka je proc by Sky melo atraktivnit nabidku, pro UK obcana se nic nemeni ba naopak nabidka se mu rozsiruje, zakaznici na "kontinentu" maji proste smulu a to se tyka i pocetne britske mensiny zijici ve Spanelskych teritoriich (ti zpravidla krici nejvic, ale platny jim to moc neni)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra