Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DVD rekorder panasonic dmr ex78

Vlastním tento rekordér a nahrávám z digitv. U nekterých tv stanic se mě zobrazuje na pravé straně obrazovky svislý jako by zrcadlový proužek (pokud nejde signál přes dvd tak tam není).Tento proužek se i nahraje.Ale je to jen u některých stanic.Nevíte co stím? mám to propojené přes skart. :crying:

sawfile
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVD rekorder panasonic dmr ex78

Je to tam stale, alebo niekolkorazova zalezitost?

Raperko
Registrace: 4/2007

Například na čt1 a čt2 to není vůbec ale na jojce nebo novacinema skoro furt.Ovšem jen pokud jde signál přes zap.dvd.Jakmile zapnu sat přímo na tv nic tam není.Někdy je ten pruh průhledný jindy skoro černý.

sawfile

Nejhorší na tom je že je to i na vypál.dvdčkách. Např. mám vypálený dva filmy ve stejný den jeden je z primy...pruh tam není, druhý z nova cinem.a tam je tmavý pruh.Někdy ten pruh vypadá jako dlouhý čárový kód

sawfile

mám panasonic blu ray s ethernetom ,wifi,skype.2s usb ,jeden vylučne na web kameru. Flv hd a mpeg4 hd s usb kluča neprehrá. LG led tv ano. Skrátka nič nieje dokonalé a má to muchy. Treba sa s tým zmieriť.Nič nieje dokonalé.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Zkus výměnu kabelu.Kdysi mi to dělalo duchy u videa a pomohlo zaizolovat pin 19.

unkabunka
Registrace: 8/2010

A mas to tam od zaciatku, co si kupil dvd stale, alebo to robi len niekedy?

Raperko
Registrace: 4/2007

Dělá to od začátku, měl jsem starou tv a tam to nebylo vidět.Zaráží mě že to dělají jen některé programy( třeba to není v rekordéru , ale v nějakým kódování přes digitv).Dělá to eurosport,spektrum,joj,markíza,nova cinema....Nedělá to u čt1,čt2,nova,prima.viasaty,discavery...Fakt nevím.

sawfile

vstup

mozno blba otazka, asi nie si zaciatocnik ale na tom rekorderi ked nahravas nemas vybranu vstup Av1 napr na ktorom je pripojena TV ale AV2 kde mas pripojeny sat...
Dalsia vec co moze skodit, v takychto zostavach co clovek rad zapoji do takeho trojuholnika: sat av1-dvd av1 jeden scart, sat av2 do tv scart 1, dvd av2 do scart 2; prip ked nie je tolko samostatnych scartov davaju rozne scart rozdvojky atp.
Prip tam mas tie iste signaly viac sposobmi - aj Scart, aj S-Video a pod pricom su to neni samostatne vstupy (ze nevyberas typ vstupu, je to len konektor, asi chore ale co ja viem ) :lookaround:
-nejake slucky a pod "rozbocovace" sme vylucili ano?
Dalej v DVD rec mas vsetko dobre nastavene -RGB ci S-Video - skratka vsetky normy aby boli kompatibilne nastavene...

krikri
Registrace: 3/2010

firmware

Kdysi jsem někde na netu četl, že se jedná o chybu firmware a na strankách Panasonicu se dal stáhnout nový opravený firmware, ale jsou to už tak 3 roky nazpátek. Zkus pohledat na netu nový firmware. Nahrávalo se to přes DVD.

titmouse
Registrace: 5/2010

Všem děkuji a přeji bezchybnou techniku

sawfile

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra