![]() |
|
PromoPayTV CS Link na 6 měsícůPředplatil jsem si Mých6 včetně Filmboxu a koukám že mi naběhl kartě zápis na PromoPayTV. Nevíte někdo co je to za akci, nic navíc mi nejde.Zároveň mi od 1/11 naběhl zápis na Hallmark (který ale není v sortimentu CSL) a zároveň Nonstopkino (které už snad neexistuje a přejmenovalo se na Filmbox). Tak se v tom guláši nějak neorientuju.Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
CS LINK/PROMO PAY-TVZdravím,Jde o pay-tv promo kanálů BRAVA HDTV a HUSTLER TV. Do konce letošního roku oba kanály již budou zařazeny do některých stávajících a připravovaných placených balíčků. (@zdroj: CS Link) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
a HallmarkHallmark je Universal Channel, praveze je v ponuke CS-L a nie v Skylinku.Nonstop ako pises je Filmbox. Este doplnim ze Hustler len 22pm-05am (v noci, presne casi neviem) a nie 24/7 ako tato stanica vysiela - v ramci promo, ak si ju predplatis ide stale. Len ti pripomeniem ze zostavu Mych 6 (+1 momentalne) mozes zatial menit kazdy mesiac neobmedzene; bola to docasna moznost ktora ostala. Ono par vyhod ten CS-L ma aj ked zaspali na vavrinoch... :-( |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |