![]() |
|
Ťažká konkurenciahttp://www.itesco.sk/produkt.html?id=40058Možno by sa oplatilo ich nakúpiť a rozpredať po súčiastkách. Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
Jedineako dekorácia, na príjem DVB-T sa to nedá použiť ... citlivosť nula bodov, naladí a neuloží, ovládanie pre veeeľmi trpezlivých a mrzne tak často ako sa len dá :-( |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciatakže už to niekto aj kúpil ?Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciasamozrejme..ak telku alebo vypoctovu techniku tak jedine v tesku... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciaVer tomu ze (nevhodné slovo)i co idu s rodinou na prechadzku "do tesca" a uvidia taketo veci - no za tie prachy no nekup to.Alebo lovci akciovych tovarov,retazce len vyuzivaju tupost nic ine. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciapzrite si počet CI slotov:http://www.okaysk.eu/sortiment/satelity/amiko-ssd550/ Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciaten tesco box má jednu výhodu: Keďže príspevok od štátu na DVB-T je 20EUR, tak požiadaš, o príspevok, kúpiš tento za 10EUR, zostane ti 10EUR na pivo s borovičkou a keď predáš z neho LED-ky, vypínač a šnúru tak ešte je aj na bagetu. :laughing: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
dagy2R^ R^ R^ |
mmc
![]() |
|
ešte treba SCART.No ,ešte treba k nemu Pozlátený SCart za cca 13 eur. ,aby ten SD obraz bol pekný a prenos bol rýchli. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciakaždá akce potěší .. na všechno ostatní je tady MasterCard :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Obrazky boxu....a menuKolega Dolby Boy mi tu hodil zopar obrazkov z tohoto boxu, ktory si vzal na pokusy. Miesto prijmu okres Michalovce z vysielacov Dubnik a Bardejov.Bardejov Magura: kanal 54 a 40 Kosice Makovica: kanal 59 a Skrinka z plastu..Made in China (Ziadna certifikacia). Dialkove ma pekne velke gombiky, na rozdiel od inich boxov...Dodava sa bez bateriek. Dialkac je potrebne na box namierit priamo, inak mackat bude zbytocne. Link na fotky: http://www.ulozto.cz/10860371/dvb-t-zip ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
dobrý nápad,jenže v čechách už není zájem,všichni už nakoupili R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
Obrazky boxu....a menuKosice Makovica: kanal 59 a 25.Este dodam, ze sa da ladit ako navolenim kanalu, alebo kmitoctu. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciaTaktiež aj na Slovensku,ba čo je horšie pre niektorých,by sa radí aj toho zbavili,lebo v niektorých oblastiach je to s prijmom biedne.Zostane im to na pamiatku terestialnej digitalizácie. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciamenu to ma jak sencor a ked to aj take bude jak sencor že na 59k každu chvilu pada kvalita ta dakujem pekne za taky nakup ale možno to funguje bez problemou neviem kto ma zvyšnich 10 ečiek nech testuje aspon za 2 mesiace ako to funguje pripadne nefunguje :) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Ťažká konkurenciaa aka verzia softu je vtom prijimači? niekde by to malo mať info o softe |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
jopoUž som hore napísal jak to (ne)funguje, pred rokom ma to stálo 17€ a dva dni pindov zo strany rodiny. Ale kupoval som to na test v čase keď slušné FTE/DI-WAY stáli okolo 30€. |
mmc
![]() |
|
To: jopo166Tu je firmware verzia boxu co je v nom momentalne narvana.http://imageshack.us/photo/my-images/690/imag0606xj.jpg/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
![]() |