![]() |
|
Black ultra invertoAhojte,už skôr som žiadal o radu ohľadom odchodu lnb edision, poradili mi aby som kúpil ako náhradu lnb Black ultra inverto.Mohol by sa niekto z Vás podeliť so skúsenosťami s týmto lnb.Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 03.11.2011, 20:43.20
|
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: lnbsou vyborny. vic neni co dodat. nekomu nevonej a na silny druzice jsou zbytecny. s nekterejma antenama se nekamaradej.spatna koupe to neni. co s tim mas za plan ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
re:lnbMal som v úmysle zosilniť úroven signálu na pozíciach 33,60,66 východne a 18 západne,Na ostatných pozíciach mám signál zodpovedajúci Mám motor a parabola má 100 cm. |
pavokuk
![]() |
|
RE: lnbto LNB se natolik neliší od konkurence, aby se o něm dalo psát jako o jakémkoliv zesilovači signálu :laughing: v některých případech se ovšem může osvědčit. stanice která je sledovatelná na hraně je potom lepší.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
re:lnbpráve o tú sledovateľnosť na hrane mi ide. |
pavokuk
![]() |
|
RE: lnbtak potom jo. na tohle přesně se to hodí vyzkoušet. když potřebuješ zlepšit určitou stanici, která je sice sledovatelná, ale každá desetinka navíc se hodí.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: lnbpavokuk:Mám možnosť prijimať Sirius 4,8 východne na hranici možností(paneláková stena) a tým pádom mám slabý signál, preto mi obraz na tejto družici vždy kostičkoval. Momentálne vlastním práve LNB BLACK ULTRA INVERTO a aj takto slabý signál dokáže spracovať na plynulý obraz bez kostičiek. Môžem doporučiť. R^ |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: lnbalebo ešte smwPokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: lnbJedině, pouze a zásadně :))) IBU Twin. :) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
reakcia:lnbDakujem všetkým, ktorí konštruktívne reagovali na moju žiadosť.Nainštaloval som ten nový lnb a na moje prekvapenie nielenže sa minimálne o 10% zlepšil príjem staníc na hrane príjmu, ale i u ostatných sa zlepšil príjem minimálne o 7 až 10%.Vyzerá to tak,žo som urobil dobrú kúpu.Musím však ešte donastaviť parabolu,pretože som zistil, že sa mi zlepšil príjem smerom na východ a menej západným smerom.Ešte raz vdaka. |
pavokuk
![]() |
|
![]() |