![]() |
|
karta cyframa niekto skusenosti zo zdielanim karty Cyfra+ cez RSR 232. ide to? |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: karta cyfraĎalší zbojník a jeho zlodejstvá... |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
Ďalší zbojník a jeho zlodejstvá...:laughing: :laughing: :laughing: |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: karta cyfraPeMa::: :laughing: A kam se řadíš Ty :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: karta cyfrauvazujem o kupe tejto karty tak som chcel len info.Dakujem za odpovode,lebo z vas asi nikto nema urobenu neaku zdielacku co??????? :fuming: :fuming: :fuming: |
dysan
![]() |
|
RE: karta cyfraPokud si ji koupíš, určitě bude fungovat i bez sdílení... ;) R^ :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: karta cyfraJá jsem si ji objednal a zaplatil v neděli večer v akci minus 10%.V úterý ji UPS dovezlo. |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: karta cyfrato Jarus: mas na mysli kartu Multipakiet HD v cene 150E - 10%, ?, potom porad kde k ni prijit |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: karta cyfraNe já kupoval Start kvůli PL.62Euro. |
Jarus
![]() |
|
RE: karta cyfrahttp://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=479&id_kat=80&id_typu=0# |
Jarus
![]() |
|
KompaktNemá někdo tu kartu Kompakt, která je o něco dražší než Start ?? Podle zpráv z polských fór tam jdou i oba Eurosporty. Díky za info. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: karta cyfraRe:Jarus. kupoval si aj modul,alebo ked mam UNI citacku netreba??? |
dysan
![]() |
|
RE: karta cyfra@Dysan v Uni chodí bezproblémů!!! |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: karta cyfraA ve Vantage taky?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: karta cyfraMělo by to chodit i ve Vantage. Sám jsem to zatím nezkoušel, ale psalo se tady o tom. Nevím jestli zápisy chodí 100% spolehlivě, ale každopádně by to mělo fungovat. Kup si tu kartu na 6 měsíců.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: karta cyfrana tý kartě start ti jde i CANAL GOL a WEEKEND v HD?To je ještě výhodnější než ten MULTIPAKET který mne končí ..takže bych pak měl další kartu do konce května a od července snad nějak pořeším modul na SKY IT do TECHNISATU.Teď se mi nechce moc laborovat. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: karta cyfrajá myslím že určitě. jinak už by to tady někdo řešil. ale mlčení znamená spokojenostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: karta cyfra..chci si objednat kartu Cyfra+,ale nevím jak jí aktivovat,díky za odpověď |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: karta cyfraKarta Cyfra+ je většinou distribuována aktivní (v mém případě to vždy bylo),stačí přijímač nastavit na TVP info a během hodiny by to mělo naběhnout. Nemusel jsem nikdy kontaktovat prodejce (satsklep). Záleží také na přijímači nebo modulu. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE:cyfraJá jsem strčil kartu do přijímače a okamžitě to naběhlo. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: karta cyfraMám Vantage 7100 chodí to v něm naprosto spolehlivě.Karty jsou již aktivní ihned to jde.Na ten Start chodí 3HD Canal+ sporty a dva HD filmové s origo zvukem.Samozhřejmě mnoho dalších v polštině ale mě šlo hlavně o PL.Obraz je super. |
Jarus
![]() |
|
RE: karta cyfradíky za info.Takže za pár drobných budu mít fotbálek v super kvalitě prodloužen do konce sezóny a v létě zkusím vyzkoušet nějaký modul na sky italy i když to nebude jednoduchý |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
@ JarusPri tych sportovych HD sa da prepnut aj zvukova stopa na iny jazyk, nez polsky ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
LucaBrazzaNedá. Ale zvykneš si. Lampard šuka Torresa v polu karnym.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: karta cyfra:))) :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
polulinTak to potom objednavam, ked tam aj sukaju. :-)S polstinou nemam nejaky problem, len zvykli tie dabingy robit tak, ze sa prekryval povodny komentar s polskym. Ale ta cena za kartu C+ Start je fajn, uz ju mam v koszyku. :))) AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |