Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TELEVIZE S dbv-s2 ví někdo radu?

Několik dní mám Sharp LE632E se sat přijimačem,originál modul(modrobílý) a kartu výměna od Sky-linku.Prodejce ElectroWorld neměl ani potuchu jaký modul mi má pro spávnou funkci SkyLinku prodat.Po čtyřnásobné výměně to začalo běhat,až s posledním modulem.Dva stejné modrobílé-jeden nekomunikoval(v jiné jede) a druhý koupený u Sony komunikuje.Problém je ,že občas celý satelit zkolabuje,i volná Čt24 a jede až po restartu.
DBVT ale jede stále.Ví někdo co s tím?

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TELEVIZE S dbv-s2 ví někdo radu?

a co na to prodejce?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

to je snáď na každom fóre - problém je v tom, že výrobci TV ani netuší o nejakom SkyLink, CSlink, ICE, Irdeto.
Nadr...ú tam DVB-S2 tuner a pre nich to skončilo.
Jediná v súčasnosti 100% platná rada je "nebrat".

Dagy2
Registrace: 11/2010

Samsungy jedou bez problému jak s Irdeto modulem, tak s Cryptoworksem. Karty CW, ICE a IR bez problému. Spolehlivě poslouží i v DVB-C s UPC kartou spárovanou s modulem. Editace a řazení programu je prachbídné, ale jde to jednodušše přes editor settingu na PC. Kdo chce mít jistotu funkčnosti, tak se Samsungy dobrá zkušenost. Nemluvím o kvalitě výrobků značky, technologii ani spolehlivosti. Jen poukazuji na zkušenost v oblasti modulů a sat. příjmu. Sám jsem příznivce old good times CRT při současné kvalitě vysílání a nemaje zbytí jedu na PDP 720p Panasonic.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Prodejce Elektroworld, Datart apod. je ostuda. Kupovat elektroniku ve speciálkách s odbornou obsluhou a kvalitním servisem. I když dám za bednu o tiskara víc. Ono se to může vyplatit víc než trávit pak čas na fórech nebo u prodejce, který po prodeji nemá zájem.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@meduzka

Mám Samsungy moc rád, líbí se mě obraz technika cena atd. ale spolupráce s moduly a obecně DVB-S tuner bych jako bezproblémový rozhodně nenazval. Problémy s nahrávání s timeshifting u starších verzí firmware problém s frekvencí 11914 atd. Třeba už to nový fw opravil a už to funguje bez problémů, ale dřív(rok na zpet) tomu tak určitě nebylo takže bych byl opatrný ...

Fire
Registrace: 3/2011

Sony Bravia KDL-46EX706 s DVBS tunerem mi jde na Skylink bez problémů. Modul mám Cryptoworks, kartu ICE. Chodil také na starou kartu Cryptoworks.

Standa3

Jsme prodejci SHARP a víme čím to je...EW by měl taky,když to prodává,,,

kuldan
Registrace: 11/2006

Konec problemu

Už asi vím s čím to souviselo.Přesně po 2o dnech od aktivace,-kdy skončila prezentace ostatních kodovaných kanálu,skončilo vypadávání,ale co je zajimavější-karta ode dneška jede se všemi třemi moduly????!!!!!!Dík za pozornost a komunikaci.

korkoran
Registrace: 10/2006

@Fire.....

Zapojoval jsem letošní model Samsung LCD s LED podsvícením, nahrán poslední fw. Pokud je řeč o příjmu sat signálu a komunikace s kartou a CI moduly, je dle mě vše v pořádku.
Nahrávání a další fičurinky u TV mě nezajímají, HDD s napájením nebo s napájením přes usb, podpora různých disků, různých výrobců, problém s formátování atp. už řeší fw. A že je to problematické i u samostatných sta.přístrojů dokazují diskuze k danému typu výrobku.Ostatně sw a komfort u TV s DVB-S tunerem je všeobecně bída.
Na DVB-S přijem se sat.přijímač, na přehrávání multimédií je mm přehrávač (popcorn apod.), TV max, jako zobrazovač, ideálně bez tuneru s modulárním řešením. :). Pro závisláky na TV pak vznikne problém, když odvezou TV na měsíc do servisu. Čučí pak akorát do zdi.Plastický obraz LCD TV mě ještě nezaujal a to ani při sledování HD. 3D u Samsungu se mi jeví nepřirozeně. Odzkoušeno u 3D promo stanicích A3.

meduzka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra