![]() |
|
TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyZnámej mi přinesl TOPFIELD TF 6000CR s tím , že u všech programů mu to píše Bohužel, služba je dočasně nedostupná. Má kartu Skylink . Zkoušel jsem vložit svoji kartu ale žádná změna :( |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programymel jsem taky stejny problem. ze zacatku zhruba po 10min se vsechno rozjelo a asi po 14dnech to neslo vubec. vyresil jsem to ze jsem vymenil kondenzator u site (takova boula na nem je). do tetka mi to jede :) zdrejme to na stejny problemZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyJaká karta a jaká verze firmware v přijímači ? |
poudera
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
je to nejlepšípřijímač na světě,za všechny závady můžou elyty a opraví si to každej truhlář R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrto je dost výstižné :laughing: :laughing: :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyOn má bílou kartu s nápisem Skylink a já mám ICE .System ID 50102 Verze zavaděče L1.19 Verze zařízení v1.0.47 Verze aplikace TF-ECNCR 1.00.79 Profile model 39b |
Beavis
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyIce karta ti pojede jenom se softem .86 na konci. Přehraj Fw, dej tovární nastavení - to je důležitý, jinak se ti novej soft nenačte, znovu nalaď a je to. Starší softy neumí s Ice chodit korektně...koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@DiaboltpSW je potřeba přehrát to je jasná věc. Tovární nastavení v žádném případě dávat nemusí. Přehrál jsem těch Topfieldů už asi 70 a nikdy nebylo potřeba obnovit do továrního nastavení jen jednou si to přijímač udělal sám, asi nějaká chybka. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
@DiaboltpJen by mě zajímalo,jaký soft se mu tam načte,když neudělá tovární reset??? |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTen co tam pustíš, tov. reset opravdu netřeba.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyJak je možný , že mu to nějakou dobu fungovalo ? on ICE nemá |
Beavis
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTo bude HW vada, zkontrolovat zdroj a čtečku karty. Nebo dát do servisu, info na moduly@seznam.czOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyZávada bude v kondenzátoru přesně jak píše bobo2.Také se mi slezli 4 kousky,které se projevovali stejným způsobem,že nebyl signál a vždy se jednalo o kondenzátor na zdroji. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyzvládnu ho vyměnit ? nějaký zkušenosti s pájkou mám :laughing: |
Beavis
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyPokud jsi zručný,tak ano pokud ne svěř to odbornému servisu. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyco sem koukal na obrázky tak to zvládnu , už sem dostal i povolení přijímač rozdělat , ale bojím se , že to nebude kondíkem a já zbytečně poruším plombu ( sat je v záruce ) |
Beavis
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyPoté vyhledej servis a nedělej si těžkou hlavu. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTak sem neodolal a přijímač rozdělal :))) , ale žádnej nafouklej kondík nevidím :O |
Beavis
![]() |
|
RE: KondíkTak teď už to víš, že to nebylo kondíkem a že teď už to není ani v záruce, tak to klidně zavez někomu, kdo tomu rozumí a zaplať opravu nebo dobrou radu. Radu truhláře vyhledej až budeš dělat krovy. Jinak nám sděl zda ČT24 funguje a co vidíš v Menu - Přístupová karta - Dostupná oprávnění. Pak ti řeknem víc. :))) |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyNěkdy se vyfoukne ze spodku a ani si toho nevšimneš.Chtělo by je proměřit. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTak to pošli lachtanovi, když ti tak blbě poradíl... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyProč ne nemám s tím problém.Nebude to ani první ani poslední Topfild šrot. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTak už sem přišel na závadu :)) Když mi přijímač přines tak měl kartu kontaktama dolu ( pak ale nechápu jak mu to mohlo nějakej čas fungovat , asi kartu vyndal když ji aktivoval a pak ji dal špatně ) a až po otevření sem si všim že má čtečka kontakty nahoře :lookaround: Teď už to píše že nemám oprávnění ale s mojí kartou programy jdou R^ |
Beavis
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF 6000CR nejdou programyTak to se opravdu musím omluvit.Procházím to znova vidím,že drobeček měl opravdu pravdu.Skutečně melu nesmysli.Zaměřil jsem se až na druhý příspěvek citace,,problem. ze zacatku zhruba po 10min se vsechno rozjelo a asi po 14dnech to neslo vůbec.,,To jsem bral jako jádro problémů. Nevím proč,ale asi pro to že je to známí chronický problém Topfildů cr6000. :( Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
![]() |