Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Humax DV 1100S

Zdravím, chci se prosím zeptat Mám humax DV 1100S je to sat. příjmač s DVD přehrávačem- a mám tam takový problém když se přístroj zahřeje tak se sekne obraz a zvuk a nejde příjmač ničím vypnout pouze vypnu ho tím, že ho vytáhnu ze zásuvky-dál mám namontovaný motor otáčení a někdy přístroj natočí na pozici a někdy napíše signál nedostupný a přitom je- prostě natočí motor úplně někde jinde- nevím sovtware je tam asi dobrý- poraďte kde bych ho měl zaslat na opravu-líbí se mě ten design- nevíte někdo kdo by Humaxy opravoval v ČR- nenašel jsem nikoho- p. Rychlík servis zrušil- nevím asi Humax značka je asi nějaká divná- nemá ani zastoupení servisu v ČR, nebo jsem žádné nenašel. Děkuji Radovan

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

softem to

nebude ,do opravy jakéhokoliv servisu TV DVD Video-k šikovným ručičkám R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Humax DV 1100S

Mockrát děkuji, a nevíte ke komu na Humax není servis u nás, aspoň já nevím- a eště taková zajímavost představte si já mám dva stejné ty příjmače- oba dva to dělají totéž ty závady- že by tento typ příjmačů udělali šmejdy- jinak nevím co s tím- jinak kdyby to byl obyčejný příjmač, tak to neřeším , vyhodím to do hnoja, ale to je takový atyp- je to s DVD přehrávačem- a mě se strašně líbí design.
Ale myslím si, že tam bude starý software-je to sviňa k ničemu, jsou tam naprogramovány družice, které neexistují a nevím jak je vymazat :( :crying: :dead:

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička

dej tam

na zkoušku jiný přijímač a máš hned jasno R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Humax DV 1100S

Děkuju, mám eště Ferguson 7318- ten se taky někdy sekne- nevím co s tím, tož asi včecky tady takové přístroje hodit do hnoja a kůpit nějaký pořádný- když mě sa tak ale nechce to vyhazovat- už k vůli tomu designu :fuming: :crying:

kočička

sekání

toť je otázka, jestliže bys měl doma dvacet přijímačů a každý by se sekal, tak jestli není chyba někde mezi sat a židlí. ale jinak když vyhodíš motor a dáš to přímo, tak by se sekat neměl. prostě to nemáš dobře sladěný.

antonbaby
Registrace: 1/2012

přijímač

mimochodem, já má stále ještě i sat silver crest z Lídlu za 2tis. a je vynikající. už 10let.

antonbaby
Registrace: 1/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra