Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Mux 4 Ostrava

Nejdou HD programy,jen Óčko.Nevíte někdo proč?

stapa
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mux 4 Ostrava

Že by už konec toho nesmyslného muxu co akorát namlsal a blokuje kmitočty? :-X

Jardysek
Registrace: 3/2010

Já jsem s těmi HD programy spokojený,nevím proč Vám tolik mux4 vadí a komu blokuje kmitočty?

ralw
Registrace: 1/2005

nemate nekdo info zda mux4 zacne vysilat z vetsim vykone a ne jen pro velka mesta

Ferguson ARIVA TT 2x23.5 1x19.2-13.0-28.5-4.0-0.8

san
Registrace: 1/2006

S koncem digitalizace asi jiný kanál,protože kanály 61 až 69 jsou určeny pro internet...

Fanyn
Registrace: 11/2007

ralw: Ano třetinka lidí je spokojená, protože to chytá, ale o2 mělo pokrýt 75% pokud si dobře pamatuji podle plánu, ale uskutečnilo jen 3 lokality, 4 hned vypli (Plzeň). A blokujou ano, protože nedávno se vyjídřili radiokomunikace, že by zájem měli, je jedno jestli na DVB-t2 nebo na něco jiného.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Včera možná dělali nějaké úpravy, chvíli mi to taky nehrálo. Nyní mux4 OVA funguje OK a dokonce jde i bez problémů lze naladit na combo strojích typu ARGUS mini IP 2v1 nebo GM Unibox 9080 i se softy na kterých předtím ladění muxu4 selhávalo... tak nevím... jen dedukce.
Taky nechápu stížnosti, že O2 něco blokuje, stejně není co vysílat (viz doposud nenaplněný mux 3). Že kyslík nerozvíjí mux4 jak měl je fakt a asi kvůli tomu přijde o licenci, nicméně alespoň někde díky němu je možno přijímat HD v DVB-T (ČT ani Nova za šíření svých HD programů kyslíkovi pokud vím neplatí ani korunu). Já jsem si vypiplal příjem muxu4 40km od Ostravy a jsem spokojen

lance
Registrace: 10/2008

komu HD programy z Muxu4 nejedou - znova nalaďte

lance
Registrace: 10/2008

Potvrzuji totež včera to nejelo dnes OK.Mně by jen zajímalo jestli již jde naladit Mux4 Ostrava na Arivách combo -psalo se že org.SW nejede ale polské muxy v MPEG 4 v pohodě.

Displej
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra