Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

26°Badr 4

Zdravím,chtěl bych se zeptat.Koupil jsem parabolu 105ku dural a zkušebně nasměroval na Badr 4 Dubai Sport HD na 12,130 V.Maximální kvalitu signálu jen 69-70%.Ostatní TP pod tyto hodnoty.Jaké máte hodnoty Vy pokud možno Brňáci.A ještě jeden dotaz.Zatím ji mám na balkonové boční konzole,ale chci ji dát na tento stožár.http://www.omko.cz/stozar-jednodilny-2m-zarovy-zinek/.
Myslíte,že je to dostačující stožár.Myslím tím když se opře do paraboly pořádný vítr aby se neohnul.
Díky

bora
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 26°Badr 4

jestli ti funguje Dubai Sport HD, MBC paket a MTV tak není co řešit. to jsou nejlepší stanice na týhle pozici. a stožár o průměru bezmála 5 cm je perfektní.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

26°Badr4

Vorti:díky

bora
Registrace: 10/2009

je to ok,ale musí byť dobre ukotvený...
-no ešte naladíš Kuvajt sport,Bahrain sport,Saudi sportHD,AJSport1,ALKASS HD - cca sa zameriavajú sa na "svoju"ligu a šport,ale ak sa točí J.A.Kval.-tak sú pri tom, je tam občas vidieť aj EL-uefa....Dubai točí nem.ligu...no na nete sa da najsť Tv program... R^ :)
PS:Badr4 by ti mal hrať....

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

I na 85 cm.

Jestli se ti zda 70% málo, tak musíš líp seřídit parabolu a při montáži doporučuji to nastavovat podle MBC2 - 11919 h.

Jinak tady na jihu jede Dubai Sports HD i na 85 cm.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

děkuji za informace ohledně badr 26E ,včera jsem ho nastavil na 85cm,pomohla rada vysunout lnb blíže parabole
a za 30min byla hodinářská práce zrealizována,fakt BVadr 26E je co se týče vysílacích schémat naprosto nej.začínam nacházet vztah k arabům...:-)

zori
Registrace: 6/2006

mimo jiné mam stejné hodnoty i s 85cm co píše výše jmenovaný, fakt paráda! Jsem myslel že to budu ladit dvě hodiny a dalo mi to stejnou práci jajko seřízení bulsatu ;P

zori
Registrace: 6/2006

Badr 4

Zdravím sat dx éry.Mám problém na toroidce,že mě nejde paket MBC jinak Al Kass,Bahrain,MTV chodí.

hromac
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra