Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Homecast 3200 CIIR a CI slot

Caute chcel by som sa opyata aky by som si mal kupit CAM modul na sledovanie CS LINKU? Lebo disponujem starsiou kartou od CS LINKU (cryptoworks). Rozmyslal som aj prepojenie cez LOOP druhy prijimac starsieho data Opticum 4060cx. Ale neviem ci je to korektne prepojenie a ci sa tym neporusia prijimace. Dakujem za odpoved..P.S CS link chcem s dovodu programov AXN

bucuresti
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast 3200 CIIR a CI slot

TechniCAM CW od fa.Technisat Das Original

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast 3200 CIIR a CI slot

Cez LOOP to nie je najideálnejšia voľba.Na spomínanom Opticume Ti pôjdu programy,len v danej polarizácií,ktorá bude prepnutá na Homecaste,za predpokladu,že Homecast bude zapnutý.Ako príklad Ti uvediem,že budeš sledovať na Homecaste Markízu,ktorá je v horizontálnej polarizácií, vtedy bude Homecast púšťať do konvertora 18V.Ale na Opticume budeš chcieť sledovať Primu,ktorá je vo vertikálnej polarizácií,ale tebe z LOOP vychádzajú len signáli,ktoré sú len v horizontálnej,čiže Prima Ti nepôjde.Keď Homecast vypneš,vtedy sa bude opticum správať normálne.Najideálnejším riešením by si mal výmenu konvertora za TWIN,a tobôž by som neinvestoval do kúpy nového modulu v kódovaní cryptoworks,ktorému dávam tak dva,tri roky,lebo cslink tento systém postupne opúšta,a bude Ťa čakať tak či tak kúpa nového prijímača,či modulu.Ale radšej by som sa priklonil k novému prijímaču HD,z dôvodu postupného opúštania programov v SD rozlíšení.

polfini
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra