Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dreambox DM7020 HD

Tak se zdá, že jsem konečně našel to co jsem zde dlouho hledal. Mám ale pocit, že je potřeba ještě nějaký čas počkat, než se sw doladí do stabilní podoby. Musel bych vyndat DVBT tuner a místo něho dodat nějaký DVBS. Jestli tomu rozumím dobře, tak potom můžu nahrávat třeba 2 i 3 programy současně z Skylinku? Nemáte ho někdo již doma a podělíte se o zkušenosti? Cena se zatím zdá dost velká, ale snad to časem sleze na přijatelnou sumu. Asi do toho půjdu. ;) :)

ladada
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

@miguel....

S tým Dreamom maš 100 percent pravdu.Ći 8000-ka alebo 800-ka...nič lepšie som v rukách nemal.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: Dreambox DM7020 HD

No neviem ako vy, ale zlata stredna cesta je pre mna DM800SE a na ten 7020HD si este chvilu pockam a ak nevyskoci nejaka hruba vada ,tak ho beriem. Zatial som pre svoju potrebu pouzival takmer vyhradne dreamy a plna spokojnost.
:8)

Peep
Registrace: 10/2010

IPBox 9000 (a jine verze) zije jen diky mnoha nadsencum, co na nej usili E2, kterou puvodne slibovali slovaci - skutek utek, mel jsem ho a jsem rad, ze ho uz nemam a lituju casu, kterej jsem s nim stravil, tenkrat jsem se rozhodoval kvalita - cena, trvalo to rok a ipbox jsem vratil a doplatil za dm8k u prodejce. Kdo chce mit klid, jde do dreama, otazka je, jestli dream nastavenou latku udrzi, vypusteni nedotazeney 7020 neni dobra reklama.

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

miguel.

spýtam sa takto. vie ten tvoj dreambox na rozdiel od ipboxov bez úpravy prečítať irdeto karty?!nevie!!! a to je pre obyčajného sk+cz užívateľa rozhodujúci faktor!!!

Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!

furko33
Registrace: 4/2009

Furko33

Vlozenie modulu do sachty povazujes za upravu,alebo nie?
To, ze IP boxy vedia citat irdeto je len zalezitost softwarova, aj dreamy to vedia.

Peep
Registrace: 10/2010

Peep...

žiadny modul načo zbytočne investovať. vravím normálny užívateľ nie fanda satelitov! povedz mi ktorému normálnemu užívateľovi keď si kúpi dreambox ide irdeto karta hneď po zasunutí do čítačky? ani jednomu!!! neviem že by bol vydaný emulátor na dream ktorý vie čítať irdeto /ak nepočítam oscam-upravení/ ale k tomu sa asi každý nedostane,že :)))

Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!

furko33
Registrace: 4/2009

@furko33

Mas pravdu, neumi irdeto ze slotu bez oscamu, ale nemusim se obavat zelene obrazovky, aktualizace funguje pres net, PIP je v HD a tak by se dalo pokracovat. A Irdeto neumi spousta stroju, vcetne nekterych, ktere jsou doporucovany skylinkem, staci si precist nektere zdejsi prispevky.

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Prosím, prosím nejdou mi programy na transportéru 11895 cslink Irdeto Barandov, Nova HD...č.karty 42570763005.
Dík za pomoc Z

Zorka
Registrace: 8/2011

Zorka: Otvor si vlastny thread a popros tam o refresh svojej karticky.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Takže když tak nějak shrnu příspěvky, jedná se vlastně o krám, který je silně předražený a v podstatě neumí nic jiného než ostatní krámy za 10 000 korun? Asi se na satelit vybodnu a budu koukat z okna, vyjde to levněji a ušetřím spoustu nervů a peněz. Takže hurá na stromy a bude zase dobře. :((

ladada
Registrace: 2/2009

Warder---

Bylo by od věci když jsem chodíš prudit a otravovat tak se k tématům ke kterým se přihlašuješ a "snažíš se být vtipný"taky dal náležitou odpověď.Za tím jsem zde neviděl něco smyslplnýho-akorát rejpání a urážení,na to sem nemusíš chodit a nikdo na ty tvoje špechty není zvědav.Viz zde i jiných tématech.chápeš to? :-/ Ale možná to pochopíš dřív než dostaneš zase dovolenou :laughing:Začínáš s tím být trapný-takže sumasumárum:Odovídej k věci nebo neodpovídej vůbec Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33 alias brblais2: skoro mi z teba cvrklo :) Chlape nacom frcis ? :)

Nosce te ipsum.

Warder

Je vidět že k vám do jeskyní slušnost nedorazila.a jak to napsal "tomík"nemá cenu reagovat a doporučuji ti se vůči mě chovat se slušně, protože já na ty tvé špechty už nereaguji-kapišto?Pochopíš to?P.S. Na rozdíl od tebe tady píšeme k věci a ty akorát rejpeš ;P hofk

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33: utri si tu penu z papule a suchaj s nohami ked mi pises. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

--Warder--

koukám že tvého souputníka a taky rejpala poslali na týdení dovolenou na Azory :laughing: Dej pozor abys tam taky nejel-koukám že žádná kloudná odpověď jenom urážka a rejpání.Myslíš že je to normální? Rv :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

@furko33

Ale dreambox nie je pre normálneho užívateľa...to je k tvojej otázke, či ide irdeto karta či ICE karta v čítačke, bez ďalšej úpravy...

Milan C
Registrace: 4/2006

Zorka--

Do Jaroměře se ptám Pepy jestli to maká či ne? :) R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

slavista: tvoj kamos "hlavny rypak a prudic" tam bol minule tiez a keby mu nebol admin za nieco zaviazany tak bi tam bol spolu s nim aj teraz.

Nosce te ipsum.

Warder

kdyby mi tomik byl necim zavazanej, tak sem tam nebyl ani minutu :))) vycisti si svoji kristalovou kouli, mas ji zjevne nejakou usmudlanou :))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Darmo zahmlievas, keby to tak bolo tak si davno odtialto vykopnuty, nevravim to iba ja ale X ludi predomnou. :razz:

Nosce te ipsum.

Warder

a ty si tam byl posledne proc ? protoze se neumis chovat. to ja sem jeste slabej odvar tvejch projevu :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@warder, naposledy jsi mi bez důkazu napsal, že jsem tady komukoliv zavázán.
@bublajs, už mi ty klobásky neposílej :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ano maká díky

Zorka
Registrace: 8/2011

:laughing: :laughing: R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

toto forum pomaly ale isto straca odbornost a coraz viac sa tu objavuju prispevky, ktore len napadaju clenov tohto fora, pomaly tu uz nic zaujimaveho nedozvieme

mjamriska
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra