![]() |
|
Nečekaný výpadek kanálůZdravím, mám kartu CS Link IRD, z ničeho nic mi přestali teď chodit kanály: Barrandov, JOJ, JOJ Plus, Nova HD, Retro Music, Filmox ......... nevíte čím to může být?? je chyba jen u mě? |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálů11895 11798 KO!!!!!dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůmám další postřeh, z ničeho nic mi u kanálů, které jdou přestal jít zvuk, pomohlo vyndání a zandání karty :-D |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůProstě nejdou programy Skylinku na Irdetu CSlinku... :laughing: Inu M77 Group Rv CSlink s nimi nepřidal nic, Skylink už je na tom obdobně... Už nebude ani ten Barrandov HD. Aktuálně tady začíná vítězit Freesat, zejména pokud splní sliby a masivně rozšíří HD nabídku... :lookaround:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůkeby som nemal dobre nastavene ca-menu tak mi nepreidu zapisi na kartu bez problemov , ale po refreši karty .dva mesiace mi išla karta irdeto bez problemov len dnes sa to pojeba.... leda že by tie dva mesice neposielali zapisi na kartu . presne tento problem som mal na 15-den od aktyvovania karty samozrejme žiaden mesiac som nemal hbo zadarmo ale len 15 dni potom mi to komplet zrušili ,ked mi spavili refreš tak mi išiel balik total do dvoch minut bez problemov . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůPetrT: Tak Barrandov HD bude, pokud si ho sám Barrandov zaplatí. S tím snad Skylink nesouvisí a ta anomálie, že Skylink za svoje šíří bezplatný HD programy a nic z toho nemá (Nova HD) musí logicky skončit, protože takovou šlechetnost by snad nedělal ani bolševik, natož kapitalista M77 :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Nečekaný výpadek kanálůCS link výpadek joj, doma,repro muzik a jiné, mám kartu irdeto. Skylink jede |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůaj cs-link cryptowork ide bez problemov ,len irdeta daktore maju problem a nepomaha ani irdeto cam modul ,tu pomôže len refreš karty v pondelok. |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálů,tu nepomôže ani refreš karty v pondelok.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůci to nema nejaky usvis s tymi ccwckami co boli vypustene🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
komplet cslink i skylinkcelý den,no probléma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůtak nam zase kuba predved svoji nekonecnou hloupost , diky kubiku.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Nečekaný výpadek kanálůbrblajs: zas tu predvadzas tu svoju povestnu neskutocnucnu hlupost a stupiditu. kuba odpovedal na poslednu vetu efendy25.Zeby ti uz praskla ta zilka v oku a ti si fakt nielen osprostel ale aj oslepol ? :))) Tvoje prespivky mam vzdy pobavia. :laughing: Krasne slnecne aj ked veterne rano vsetkym prajem. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |