![]() |
|
Forum parabolaDocela často se mi poslední dobou při vstupu na stránku diskuse zobrazí hlášeníNejste přihlášen, nemůžete prohlížet obsah diskusního fóra. Přihlašte se, prosím. To je nějaká novinka? :bomb: :fuming: |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaDnes aj u mna 2x RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Forum parabola...tiež mám tú skúsenost...šmíraci majú utrum :))) |
rastysko1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaPřipojuji se stardardně ze tří jiných počítačů a znovu se přihlašovatt musím jen poté co projedu pc CCcleanerem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik .....ja ti verim ale ver aj ty mne prisiel som k pc asi po 6 hodinach od posledneho odhlasenia a pytalo si to login,respektive neukazalo forum.Skusal som asi 2-3x potom po dalsej pol hodinke to naskocilo.Stalo sa to asi 3x za 2 tyzdne,preto som ani nic nepisal az teraz ked sa ozval aj niekto druhy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Forum parabolaVůbec nemám důvod ti nevěřit, jen jsem napsal vlastní zkušenost. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik..Mám stejnou zkušenost a pak jsem doma v nemilosti. :))) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaKeby ste pouzivali Operu, tak by sa vam to nestavalo. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaNetaraj nahodou ju mam a stava sa to poslednu dobu co predtym roky nie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Forum parabolatuhle mi to udelal update lisky, jinak se mi to nedeje. spis bych to videl na nejakej antivir nebo nejakou bezpecnostni aplikaciDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaTo ,že se musíte přihlašovat se mi povedlo dnes taky nesmíte mít v C Cleaneru zafajfkovaný COOKYE!! Jinak to smaže přihlášení. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaKoax lenze ja a asi nie som sam sa schvalne odhlasujeme a nechceme aby si prehliadac pamatal heslo a viem preco.Proste ides na stranku paraboly a nechcem sa nikde prihlasit len pozriet co je noveho a bum !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNeprihlasujes sa medzitym z ineho PC, alebo mobilu ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Forum parabolav opere je istejšie vypnuť -TURBO-/vlastná skusenosť/.....inak môže byť súvis ako píše bublajs" a aj v zabezpečení web.lokality..... R^Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Forum parabolaNie stale ren isty NTB.Pokial to nie je moc casto mi to nevadi,ale ked sa ozvali viaceri tak som sa pridal.Ako som pisal u mne otazka tak poslednych 2-3 tyzdnov predtym roky nic.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Forum parabolaKeď chce človek prispievať do diskusie, prihlásiť sa musí. To je úplne normálne. Keď idem na fórum, vždy sa prihlasujem, tak kde je problém? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 930 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaNemas v Opere nastavene vymazat nove cookies po ukonceni ? Nastroje Nastavenia-Rozsirene volby-Cookies ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Forum parabolaLuboTS - vobec si to nepochopilLucaBraza - mam to vsetko nastavene ale uz roky a nerobilo to,ved uvidime ci to bude pokracovat alebo nie.Hovorim stalo sa to zatial malo krat a uvidime v com to bude. Bolo by vhodne keby kazdy kto mal tento problem napisal aky pouziva prehliadac. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
necital som celu diskusiuale mam tip - predpokladam ze surfujes iexplorerom a nedavno si ho upgradol na verziu 9. ms tam nieco posahal s pracou s cookies takze ie na niektorych strankach dostal alzheimera. skus vycistit cache a doinstalovat vsetky updaty. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaPoužívám Firefox, CCcleaner nemám. Minimálně 1x za měsíc, se musím taky znovu přihlásit. Dělá mě to už tak 2 roky .... Zvykl jsem si |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
tak mě seto taky jednou za 5 let stalo,když jsem dostal citrónek R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Forum parabola1komp Firefox 3.6.23, 2komp Firefox4, fon X8 Android 2.1tiez tak zo 3x mesacne sa stane 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Forum parabolaPsal jsem z toho důvodu, že se mi stává, když se bez přihlášení chci podívat jaká nová témata přibyla. Jestli se má cenu přihlašovat nebo ne.Proč se přihlašovat, když se chci jen podívat! |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
![]() |