![]() |
|
Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR satelitnízda sa mi to alebo dream media uplne zaspali dobu? ved ten pristroj vyzera ako spred 5 rokov. a nielen dizajnovo je to UBOHE. ked si dnes niekto kupi novu dizajnovo premakanu plazmu ci lcd tak fakt netuzi mat takuto obludu na viditelnom mieste.... fakt otras! este aj to dialkove vyzera ako keby bolo od FTV Orava |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Tak tento příspěvek opravdu nemá chybu......... |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Nielen dizajnovo je to ubohe? A este v com je ten prijimac ubohy? Ty mas doma co, ked toto je pre teba ubohe? A dizajnovo premakana plazma je tiez super vec, nech si hra ako chce, hlavne ze dobre vyzera.... |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...tak já bych si ho sice nekoupil, protože ho považuju za zbytečně drahej, ale nevím co se na něm sosovi nezdá :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Sosovi se prostě nelíbí, jak přístroj za 15 litrů vypadá, stejný dizajn už 10 let. Co se Vám na tom zdá divného? Na druhé straně si nekupuji receiver kvůli tomu, jak vypadá, ale co umí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...zaujimavy kus zeleza je to, ale chybaju mi tam loopy🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
To sosoAký dizajnový prijímač máš doma ?GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...:laughing: R^dakujem za dalsiu davku humoru..dnes je ho malo..preto to viem ocenit.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Před DM na zadek nepadám. Pokud mám přijímač hlavně na sledování jakýchsi programů, je ten DM7020 HD předraženina.Nebo co umí tak zázračného, co jiný přístroj neumí ??? DM má zbytečný kult osobnosti. Mám DM 800 HD, který byl z výroby odfláknutý a dost jsem se s ním natrápil ...... až dost. 2x odešel zdroj, jednou sebou stáhl tuner, musely se měnil elektrolity na základní desce. Už lze říci, že maká jak má. Ale mezitím jsem si koupil ještě VU+ UNO, a ten mám rozhodně radši po více stránkách. Vzhled DM 7020 mne také zklamal. Skalním fandům DM se omlouvám. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Tiež som kúpil VU+Solo asom prekvapený super mašinka..Dreambox 7020HD je predražený.je R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...nervos,a aky ma obraz VU proti DM? vsade vravia ze horsí.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Jaký má obraz VU proti DM ??To víš, že jsem se to snažil porovnávat, ale je to velmi subjektivní záležitost, skoro není na čem porovnávat, málo kdy se mi podaří chytit nějaký vasílaný super obraz, ať v HD, tak v SD. Jediné, co mohu bezpečně porovnat, jsou silvestrovské nahrávky ZDF HD, mám je natočené v DM, nyní je pouštím na VU a řekl bych, že jsou naprosto stejné. Také jsem četl, že VU měl někde horší obraz proti DM. Nezpochybňuji to, zcela jistě se to liší i kus od kusu, každá pidisoučástka má nějakou výrobní toleranci, bez tolerancí nelze vyrobit nic. A také to ve mně leží, že DM by mohl mít lepší obraz, ale ruku do ohně za to nedám. Většina televizního vysílání má šmejdovskou kvalitu, jak naše, tak německé, je těžké to srovnávat. Takže bych řekl, že je to prakticky plichta. Špičkový obraz z nějakých demo smyček na Astře zobrazují oba velmi dobře. A porovnával jsem i obraz z laciného SatElite2000. Na něm se mi nelíbí obsluha přijímače, ale ten kus co mám já má obraz hodně dobrý, dostačující i pri hnidopycha. |
Nervoš
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Ono je vůbec zajímavé porovnávání kvality zobrazení různých přijímačů. Ten SatElite a jemu podobné mají tak "spráskanou" grafiku, že to už znalého odrazuje, ale vlastní kvalita zobrazení pořadů není tragická, opravdu ne.U dražších linuxáků si člověk může navolit skin podle svého vkusu a už to člověka uspokojuje úplně jinak. Asi není žádná metodika pro porovnání, je to vždy subjektivní. Asi technicky nejkvalitnější vysílání bývá z Olympiád a mistrovství v atletice, či silvestrovské koncerty na ZDF, tam snad by se dalo porovnávat, ale většinou vysílají matlaniny všichni. Může se položit otázka, jak zobrazuje VU ty matlaniny ??? Asi jako většina jiných resívrů ????? Opravdu těžko říct. |
Nervoš
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...ok diky za vycerpavajucu odpoved..ja som sa rozhodoval toho casu po dm800 co brat,a tahalo ma to k VU,ale co som cital vsade pisali ze ma horsi obraz..tak mam teraz DM800 SE.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...@sosoOpravdu jsi to vystihnul naprosto přesně.Mohu jen s tebou souhlasit. R^ Bouhžel žádnou revoluci ani inovaci tento model do dnešní sat. doby nepřinesl. :(( |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...I mně se u VU+ DOU zdálo, že má horší obraz, ale po pečlivém nastavení různých vychytávek v Menu se teď kvalita (hlavně ostrost) jak SD tak i HD rovná TF 7710 HDPVR a také Arivě 200 HD. Nelze poznat, ze kterého zdroje obraz pochází. Je to prostě to samé.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...tak sa zamyslam preco si niekto kupi BMW 760Li a nie Skodu SuperB, ved v podstate aky je v tom rozdiel? ma to 4 kolesa? ma! ma to volant? ma! stierace stieraju, svetla svietia u oboch rovnako, preco si niekto kupuje BMW?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Keby si sa opytal, ze preco chlapi kupuju Renaulty,tak viem, ze koli znaku, ale BMW fakt netusim?! |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...alfasex ...... myslím, že tvé přirovnání sedí. Je svezení Superbem z Bratislavy do Prahy horší, než dražším BMW ???Je to hodně o pocitech, vlastně jenom o pocitech. Samozřejmě, majitelé DM7020 HD budou mít velmi dobrý pocit a to je správné. |
Nervoš
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...alfasex to vystihol. Preto jednoznačne Dreambox, či 8000-ku alebo 800 Se. Obraz oproti VU+ lepší, ale keby len to.... R^ Nehovorím o podpore, stabilite.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...já zase nedám dopustit na můj Clarke-Tech ET9000 :lookaround: :))) a vůbec nevadí že má paměť "POUZE" 128MB flash :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemil....Ano maš pravdu.Aj ja som nedal dopustiť na môj Vantage 7100 HD, ale ked sa mi dostal do ruk Dreambox 800 HD Se názor som okamžite zmenil... |
Milan C
![]() |
|
Milan Cno to je možný, ale ten tvůj DM nemá nic navrch proti tomu mojemu CT (no dobře, jen ten displej) :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Smaryja synci,mel jsem oba dva (DM8000 i CT,ted jiz dm) a oba jsou to po mem soudu vyborne prijimace (i kdyz DM je cena vysoka,ale 4 x tuner,4 x CI slot...).V DM je tradice a nebyt jich,tak neexistuji varianty.Clarku bych se snad dalo vytknout instalace vnitrniho HDD (pasivni chlazeni neni dobre),ale provozoval jsem ho s NASEM,takze v pohode. Muj subjektivni zaver,oba vyborne prijimace po strance obrazu i moznosti,DM podpora je nesmrtelna:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpe,,,,,,,,,,Rozumná reč R^ |
Milan C
![]() |
|
RE: Dreambox DM7020 HD - luxusní HD PVR sateli...Tak,tak, neverim, ze exiistuje vacsia "komunita" linuxovych stb ako dreamboxakov. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |