![]() |
|
Celý balík total zakodován cslinkAhoj všem, dnes jsem zapl přístroj a zjistil že mám balík total, který mám mít aktivní do 10 měsíce dalšího roku, je zakodován. Ostatní programy jak čt, joj....jedou normálně. Máte s tím někdo zkušenost? Když se podívám na účet na cslinku tak karta a balík total je aktivní...Pokud jsem trochu něco pochopil, tak by pomohl refresh karty, pokud je to možné mohl by to někdo udělat? Karta je č. 42570970345 - A pokud to je tím refreshem, jak k tomu dochází že to člověk musí udělat? Není to třeba tím že pokaždé vytahuju sat. ze zásuvky? Předem moc děkuji za jakoukoliv pomoc |
snake33
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 76 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Vytahovatsat ze zásuvky-není to dobré-není to dobré ;) Moc mu to totiž nesvědčí uvnitř ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkTak už mám pokrok :laughing:jede pár programů z balíku total, ještě né všechny, ale pár jo...TAK MOC, MOC DĚKUJIJeště jedna taková otázka, dá se nějak vyvarovat tomu, abych zas nemusel řešit stejný problém? |
snake33
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkJo vyměnit za Skylink až to půjde ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkU Skylinku zase občas nejde něco jinýho, takže to si moc nepomůže. Ale nechápu proč někdo brečí nad kartou za korunu, protože ta CS Linková s Totalem na rok tolik stojí a jestli za ni někdo vypláznul 1400, tak by místo refreshe měl navštívit doktora :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkjasne, posilejte refres . bl.bost kvete i napodzim i v zime atd .....Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Nechápu to,mám aligátora/zlodějský to stroj-dle glisnika/ a taky mi občas vypadnou programy,na obou cslink-gital ,irdeto,ale stačí klik kolibkou a zas to jede,na druhou stranu-irdeto jsem musel vrazit do modulu,přece jen se objevila chybka a ještě není vychytaná,ale stává se,že to po delším vypnutí vypadne i v doporučeném modulu/nepotřeboval jsem nikdy refreš/, co tomu vlastně je mi ani tady nikdo nevysvětlí/bublajs/??? děkujiNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Probohaco to máte za S:R:A:Č:K:Y,mám asi 1000 zákazníků a nikdo nepotřeboval refresh,až na vyjímky sat na chatě 2 měsíce nepoužíván atd. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkNo (nevhodné slovo) ,ako (nevhodné slovo),keď bol v prevádzke iba cryptoworks,taky refresh nikto nepotreboval a ani sa poriadne nevedelo,že existuje.Je iná doba a čo by sme robili,keby to šlo všetko hladko?Tak to jo aspoň veselšie. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@Pitomec a VortimordPosílat několik refreshu za sebou je blbost, respektive je to blbost u CS Linku kdy na jedno kliknutí odejde celá sada cca 30x něco jiného je to u Skylinku kde klikneš jednou a opravdu odejdou EMM jen jednou. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
@pro pf09Co se týče Topfieldu SBI 2050, tak ho certifikoval jen Skylink, CS Link nikoliv ... CS Link má pravidla pro doporučení/certifikaci přijímačů výrazně přísnější než Skylink |
Fire
![]() |
|
@pro letasNemáš pravdu, že by nebyl potřeba refresh pro CW. Irdeto karty naopak většinou naskakují a fungují lépe než CW(samozřejmě v odpovídajícím stroji) Irdeto a CW jsou na sobě uplně nezávislé, jedou na jiných strojích. Když vypadne jeden systém tak to na druhý vůbec nemá vliv ... |
Fire
![]() |
|
pro FireKde jsi viděl podmínky certifikace CS Linku? Dej odkaz na Tebou zmíněný dokument. Také by mě zajímalo, kde jsi zjistil, že Refresh CS Linku posílá Instrukce 30x ? |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkFire: Nesmysl, refresh funguje všude stejně, u Skylinku jako u CS Linku a dalších společností. A moje poznámka o posílání refreshe byla myšlena ironicky, protože ve skutečnosti refresh netřeba, zápisy chodí průběžně a pokud někomu ne, tak ať tu svou křusku vydávanou za přijímač hodí do kýbla :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@ pro ZipSorry nedám :-) já o tom nemám potřebu někoho přesvědčovat. Je to ale tak jak jsem napsal... |
Fire
![]() |
|
@PitomecNení to nesmysl každá společnost má možnost si upravit zasílání flashe jak uzná za vhodné ... může posílat instrukci jednou nebo několikrát po sobě, může posílat dávkově nebo postupně a může vždy posílat nová opravnění generovaná z databaze nebo může jen synchronizovat s tím co je na headendu. Flash někdy pomůže, ale většinou je to k ničemu. |
Fire
![]() |
|
@PitomecRespektive není k ničemu, ale i když pomůže tak je problém většinou někde jinde ... |
Fire
![]() |
|
pro FireNevím, ale tak nějak Ti nevěřím, že něco takového, jako specifikace IR přijímačů u CS Linku vůbec existuje. Můj názor je, že jen otestovali pár vybraných kusů se svou IR kartou, to co má ověřeno Skylink a dali tomu bumážku.Rovněž refresh 30x je blbina, snad, možná 30 jednotlivých instrukcí pro jednotlivé programy, proč by si zahlcovali nesmyslně systém 30x jedním a tím samým? |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
@ pro Zipavěřit mě nemusíš, to po Tobě nemůžu chtít :-), když se ale podíváš na seznam přijímačů certifikovaných od Skylinku a od CS Linku tak kdyby to bylo tak jak říkáš tak by CS Link "certifikoval" všechny Skylinkovské přijímače, což se nestalo. Blbina to není pro každý program tam jde instrukce několikrát, je to proto, že dřív neměl CS Link refresh dostupný vůbec pro nikoho a prováděli ho sami, to je i důvod proč to není dostupné pro každého protože pak by to systém opravdu zatěžovalo, takhle když má k refreshi přistup pouze opmezená skupina uživatelů tak to ten systém nepřetěžuje. A je tomu tak proto, že když už někdo ten flash pošle tak se tam ty instrukce posílají tolikrát aby opravdu prošel a ten šrot ho zapsal. |
Fire
![]() |
|
RE: Celý balík total zakodován cslinkDej si DIGI TV ta jede OK bez refreshu cha cha . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |