Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-HBO Comedy

Chtěl jsem se zeptat, zdali Skylink k programu HBO Comedy vysílá DVB titulky - v programu je společnost HBO uvádí. Mám Technisat HD8-SX a ISIO S1, ale ani na jednom se mi nezobrazují, resp. nejdou ani navolit. Díky.

rako
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-HBO Comedy

Možná je máš vypnuty v menu?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

DVB titulky nevysílá u HBO Comedy ,nevím proč taky.Psal jsem na Skylink ,vůbec neodpověděli. Rv

pavelmo
Registrace: 6/2011

A jéje, teď jsem se přiznal jak často koukám na hbo comedy..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ja uz sem tam nekolikrat videl film v puvobnim zneni bez titulku anebo se stalo ze titulky pustili az v pulce filmu.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Díky za odpovědi, aspoň vidím, že není chyba u mě. Bohužel neumím tak dobře anglicky, aby mi stačil originál. V prosinci mají dávat nový seriál Pojďte se mnou létat s herci Malá Velká Británie, takže mám smůlu.

rako

RAKO___

to si zle pochopil asi odpovede.
ty chceš povedať, že na HBO comedy u SkyLinku ide niečo čo nemá ani dabing ani titulky???
tomu neverím. Myslím, že odpovede sa tu týkajú titulkov ktoré sú vysielané extra navyše, napr. pre sluchovo postihnutých spoluobčanov ako to má napr. CT, Prima alebo v zahraničí BBC, Channel 4 a pod.

O akom seriále konkrétne hovoríš???
tipujem to totiž skôr, že máš nastavenú zlú zvukovú stopu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

sorrrry

nečítal som všetky odpovede, vidím, že viacerí ste videli film bez titulkov a v pôvodnom znení.
Ale rako keď si predsa len mal na mysli konkrétny seriál, kde sa to opakuje, daj názov.
Inak táto otázka je potom zrejme skôr na HBO než SkyLink?

Dagy2

odpověd pro Dagy2

Je to taky nějaký umělec na Skylinku ,nezapojil na HBO Comedy volbu titulků .Když je náhodou film originálním znění + mají být titulky tak nejdou navolit protože nejdou zapojené.Nejdou ani starým kmitočtu a ani na novém .Třeba Bruno a další.A když dávali Bruna na HBO tak titulky byly samořejmě zapojené hold Cslink .

pavelmo
Registrace: 6/2011

pavelmo

díky, díky.
Cinemax a HBO sledujem pomerne dosť, tam to je vždy OK. Hlavne Cinemax má pomerne dosť filmov bez dabingu len s titulkami.
Na comedy som ešte v pôvodnom znení nič nepostrehol.

Moja odpoveď k Technisatu pramenila zo včerajšieho čistenia môjho HDS2, keď som nejaké programy vyhadzoval a triedil a u mnohých hlavne na 19.2E sa ako default nastavila zvuková stopa multilanguage a musel som všetky poprepínať na nemeckú ručne.

Dagy2

Na HBO Comedy se vysílal v původním znění a bez titulků např. Bruno, Pam Ann: Leť se mnou, Ženská liga, ... Jinak v sekci Upload stačí vybrat program HBO COmedy na celý měsíc a pořady s titulky jsou označené [T]
Mimochodem titulky v menu vypnuté nemám - např. u Cinemaxu chodí bez problémů.

rako

to je uplne nejaka kruta haluz. manzelka si nahrala Jist, meditovat, milovat nebo jak se to menovalo a tam byly titulky napaleny v obraze , ale az nekdy od pulky filmu :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Konec debat,dvb titulky u programu HBO Comedy nejsou, A kdo je má tak nesleduje HBO Comedy na Skylinku. Zdravím.

rotation
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra