![]() |
|
EPG dotas u freeSAT UPCDobry den chtel jsem se zeptat na EPG u freeSAT UPC u nekterych programu jako napriklad Eurosport2, Travel chanel, TLC Europe, Discovery world / Science, VH1 Opravdu u techto stanic vysila se EPG pouze jen na dve nebo tri porady dopredu, popripade jde EPG u techto programu vam v anglictine? U MTV Music, Fishing and Hunting a DOG se EPG nevysial? Vsechyn ostatni programy i vam se zobrazuji max na 3 dny? |
therock
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
je to ich chybaMaju divneho dodavatela tychto dat. Ked sme im to ponukali, tak o to neprejavili zaujem.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: EPG dotas u freeSAT UPCEPG jede az na vyjimky (simultikrypt) u vsech programu na 6 az 7 dnu a napriklad u Eurosport2 mi jede ted na 6 dnu dopredu i Travel na 7 dnu VH1 na 6 dnu, F&H na 6 dnu atd... EPG nyni nejede u simultikryptu s MTV cely balik nema zadne EPG. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: EPG dotas u freeSAT UPCJasne od mtv networks mi to taky nejelo. Je to zajimave tobe CHOCHOLOS jede EPG ale na mem satu mi to jen ukaze jen dva programy a to je vsechno jo ty mas jejich sat mebo svuj? |
therock
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
![]() |